ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ

Πρόταση για Γκαλάς και... διάψευση

Από Γιώργος Βροντάκης | Παρασκευή, 09 Ιουλίου 2010 12:45
Bookmark and Share
Πρόταση για Γκαλάς και... διάψευση
Ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση στον Γκαλάς, όπως αναφέρει ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός «RMC». Σύμφωνα με τους Γάλλους η πρόταση είναι για 2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Διαψεύδει η ΠΑΕ το ποσό.


Οι πράσινοι φέρεται να προσέγγισαν εκ νέου τον διεθνή κεντρικό αμυντικό που έχει μείνει ελεύθερος από την Αρσεναλ και του πρόσφεραν ένα συμβόλαιο κοντά στις οικονομικές του απαιτήσεις. Δηλαδή 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
Το «RMC», σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση στον Γκαλάς ώστε να μεγαλώσει η γαλλική παροικία στην Παιανία μετά τους Σισέ και Γκοβού.
Πάντως από πλευράς Παναθηναϊκού υπήρξε διάψευση για το θέμα, όσο αφορά όχι βέβαια την πρόταση, αλλά το ποσό. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι γύρω στα 2.2 ευρώ παίρνει ο Τζιμπρίλ Σισέ, το... πρώτο βιολί του Παναθηναϊκού και πολυτιμότερος παίκτης της περσινής σεζόν.

Στο... κόλπο η Σάλκε
Από κει και πέρα, και όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του έμπειρου στόπερ. Μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η Σάλκε όπως γράφουν στην Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ