ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ

Τρόμος σε μεγαλοδημοσιογράφους και δικαστικούς για επίθεση από τρομοκράτες



Οι μεγαλοδημοσιογράφοι και οι δικαστικοί είναι οι επόμενοι στόχοι των τρομοκρατών είτε είναι αληθινή η προκήρυξη είτε όχι. Είναι δεδομένο ότι οι τρομοκράτες θα ανοίξουν τα μέτωπα καθώς δεν είναι δυνατόν όσο διευρύνουν τους ορίζοντες τους και τις επαγγελματικές ομάδες να είναι όλοι φυλασσόμενοι!
Και εκεί έχει την ευθύνη το υπουργείο προστασίας του πολίτη. Με ποιο κριτήριο δίνει...


φύλαξη σε κάποιους δημοσιογράφους ή δικαστικούς και όχι σε άλλους; Με κριτήριο ότι έχουν κάνει λαμογιά και αποτελούν στόχο ή έχουν αποκαλύψει και μπήκαν στο στόχαστρο; Πάντως η προκήρυξη των τρομοκρατών του υπασπιστή φέρεται να λέει:
"Απευθυνόμαστε σε όλους εκείνους, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συνέβαλαν στο να βρεθεί ο λαός στη δίνη της ανέχειας, και δίχως ίχνος ντροπής, πέταξαν τα όνειρα του στο καιάδα του Δ.Ν.Τ. Προς εσάς τους πολιτικούς, που υφαρπάζεται δεκαετίες τώρα την ψήφο του ανυποψίαστου πολίτη, και την μετατρέπετε αυθαίρετα σε προσωπικό εξουσιαστικό μέσο ισχύς και πλουτισμού, σας γνωστοποιούμε ότι είστε στόχος. Προς εσάς τους μεγαλοπαράγοντες της οικονομικής ζωής, που πρωταρχικό μέλημα σας ήταν και παραμένει το ασύδοτο κέρδος, η αλλοτρίωση και ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος, δια μέσου του χρηματισμού και της διαπλοκής, σας γνωστοποιούμε ότι είστε στόχος. Προς εσάς που ελέγχεται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κατ' επέκταση τη σκέψη του πολίτη (Καναλάρχες, μεγαλοεκδότες και μεγαλοδημοσιογράφους) εσείς και εάν είστε στόχος. Σε όλους εσάς τους, φιλοσυστημικούς μεγαλοσυνδικαλιστές, δικαστικούς λειτουργούς, μεγαλοδικηγόρους, μεγαλογιατρούς και κάθε τι μεγαλόσχημο, σας παρακολουθούμε και είστε στόχος. Εγκαταλείψτε το καράβι ομαλά όσο είναι καιρός. Παραδώστε το τιμόνι στο λαό και ας αποφασίσει εκείνος για την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει".
Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ