ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ Ν.Δ ΜΕΡΙΑ.ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

Χωρίς πτυχίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε.


Σάλο προκαλεί το δημοσίευμα του Ε.Τ. σύμφωνα με το οποίο η διευθύντρια της Κτηματολόγιο Α.Ε., που παίρνει μηνιαίο μισθό 5.981 ευρώ, δεν έχει καν πτυχία ΑΕΙ.
Η επιλεχθείσα είχε διετή επαγγελματική....



εμπειρία σε είδη υγιεινής και γαλακτοκομικά προϊόντα, ενώ ως δίπλωμα σπουδών παρουσίασε «πτυχίο» ιδιωτικού κολλεγίου, το οποίο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν αναγνωρίζεται στο Δημόσιο ως ισότιμο με αυτό της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.



Συνεπώς κ. Μπιρμπίλη προσέλαβε για διευθύντρια του κρατικού οργανισμού άτομο που έχει τελειώσει δευτεροβάθμια εκπαίδευση, την ώρα που οι άνεργοι με πτυχία ανέρχονται σε εκατοντάδες.



Σε ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ., Νίκος Νικολόπουλος, η κ. Μπιρμπίλη απάντησε ότι η πρόσληψη έγινε με αξιοκρατικά κριτήρια, καθώς η κ. Μ. Καρτελιά διέθετε εμπειρία σε υπεύθυνες διοικητικές θέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη.



Σύμφωνα όμως με τον πίνακα των υποψηφίων, από τους 24, που είχαν υποβάλλει αίτηση, μόνο η συγκεκριμένη δεν είχε πτυχίο ΑΕΙ, ενώ εμπειρία σε διοικητικές θέσεις είχαν οι περισσότεροι!



Ο κ. Νικολόπουλος δήλωσε πως μετά τις απαντήσεις της κ. Μπιρμπίλη θα μετατρέψει το θέμα σε επίκαιρη ερώτηση στην Βουλή, προκειμένου η υπουργός Περιβάλλοντος να κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Ολομέλεια της Βουλής.

http://www.star.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ