ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΤΙ ΝΑ ΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΜΟΝΟ?

"Κερατιάτικα μετά το ατύχημα"


"Προχτές ένας μοτοσυκλετιστής συγκρούστηκε με ένα ΙΧ στην περιοχή των Ανω Λιοσίων. Περίμενε να έλθει το 166 και μιάς και είχε τις αισθήσεις του (είχε σπάσει μόνο το πόδι του) ζήτησε από ένα γείτονα που είχε μονοκατοικία εκεί που συνέβη το ατύχημα να βάλει στην αυλή του το μηχανάκι μέχρι να έλθουν οι δικοί του να το πάρουν.
Όταν οι δικοί του πήγαν να παραλάβουν...
το μηχανάκι - αφού αυτός είχε μετακομιστεί στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ - έμαθαν από τον περιπτερά της γειτονιάς ότι το μηχανάκι το είχε πάρει ο γερανός της τροχαίας!!!
Από εκεί αρχίζει το μαρτύριο! Ρωτούν την τροχαία Ν.Ιωνίας και τους στέλνει στο γκαράζ δίπλα στην διασταύρωση της Renault στην Εθνική. Εκεί αφού έψαξαν τα κιτάπια είδαν ότι το μηχανάκι δεν είχε μεταφερθεί εκεί και ο υπάλληλος τους στέλνει στο Γκαράζ των Αγ.Αναργύρων.
Τελικά ήταν εκεί και αφού πλήρωσαν καπου 130 Ευρώ μεταφορικά!!!! και 6 Ευρώ Parking!!!!, (εαν είναι δυνατόν) προέκυψε άλλο πρόβλημα!
Οι άνθρωποι είχαν την Αδεια Κυκλοφορίας, την Ασφάλεια και εξουσιοδότηση της Εταιρείας στην οποία ανήκει το μηχανάκι θεωρημένη από ΚΕΠ, αλλά ο υπάλληλος ήθελε και ένα Δίπλωμα παρόλο που αυτοί που θα το παραλάμβαναν δεν θα το οδηγούσαν παρά θα το μετέφεραν με ένα φορτηγάκι που είχαν φέρει...
Ανένδοτος ο υπάλληλος... Τέλος με χίλια παρακάλια αφού είχαν πληρώσει "μεταφορικά" και "Parking" και αφού είχαν χάσει τέσσερις ώρες από την δουλειά τους, εδέησε και τους το παρέδωσε, οι οποίοι με την σειρά τους το φόρτωσαν στο φορτηγάκι και το μετέφεραν στην εταιρεία!
ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ