ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Ο ΛΙΝΕΝ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Ο Λίνεν δεν θέλει τον Ντάρμπισιρ


Ο Έβαλντ Λίνεν έχει εισηγηθεί στην διοίκηση του Ολυμπιακού, την πώληση του Ματ Ντάρμπισιρ ενώ έχει ζητήσει την απόκτηση και ενός ακόμη επιθετικού. Αποτελεί πια κοινό μυστικό στον Ολυμπιακό ότι...




...ο Έβαλντ Λίνεν δεν "πάει" τον Ματ Ντάρμπισιρ. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επιπρόσθετα εισηγηθεί στη διοίκηση της ΠΑΕ την πώλησή του, εάν παρουσιαζόταν μία ευκαιρία.

Το RedPlanet.gr είχε καταγράψει πριν μόλις λίγες ημέρες το παράπονο του Άγγλου στράϊκερ από τον προπονητή του, γιατί τον χρησιμοποίησε στα φιλικά ως δεξί... εξτρέμ, ενώ είναι σέντερ φορ. Αλλά φαίνεται πως το θέμα θα έχει συνέχεια.

Ο Λίνεν θεωρεί τον Ντάρμπισιρ ως τρίτο σέντερ φορ της ομάδας, πίσω από τον Ντιόγο και τον Κώστα Μήτρογλου. Κι έχει ζητήσει και την απόκτηση κι άλλου καθαρόαιμου επιθετικού, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να συναινεί, πλήρως. Δεν είναι τυχαίο ότι οι εφημερίδες γράφουν τελευταία για τον Γάλλο Νταβίντ Τρεζεγκέ της Γιουβέντους και για τον Βραζιλιάνο Ιλάν, που έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ.

Το ζητούμενο είναι πως θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να δώσει τον Ντάρμπισιρ, την στιγμή που μόλις πριν ένα χρόνο είχε δώσει 3,5 εκ. Ευρώ για την αγορά του από την Μπλάκμπερν. Και η σεζόν που έκανε πέρσι ο Άγγλος μόνο για μεταγραφή του δεν συνάδει, καθώς έμεινε οκτώ μήνες εκτός δράσης, λόγω τραυματισμού.

http://redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ