ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

ΤΥΟ ΠΗΡΕ ΖΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

«Θα με βρουν απέναντί τους»


Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος έδωσε το παρών στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όπου είχε την πρώτη του συνάντηση με τους παίκτες και έδωσε το στίγμα του...
Ο Κωνσταντόπουλος ξεναγήθηκε στους χώρους της Παιανίας και πέραν των παικτών, είχε επικοινωνία και με όλα τα μέλη του προπονητικού επιτελείου. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ, ο οποίος ήταν εμφανώς πιο απλός και φιλικός σε σύγκριση με τη μέρα της παρουσίασής του, γνώρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους τόνισε: "Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας και να ξέρετε ότι η μπάλα παίζεται στο γήπεδο. Όσοι επιχειρήσουν παιχνίδια παρασκηνίου να ξέρετε ότι θα με βρουν απέναντί τους". Παράλληλα, τους είπε ότι «μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά, πρέπει να διατηρήσουμε τα σκύπτρα στην Ελλάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Να ξέρετε ότι η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή για όλους».

Στη συνέχεια είχε συνομιλία με τον Νίκο Νιόπλια και τον Κρίστοφ Βαζέχα. Μάλιστα, τόνισε στον Πολωνό: «μου έλειψες φίλε μου», σπάζοντας τον πάγο.

Οσον αφορά τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο έχουν κοινή καταγωγή από τα Κραίστενα Ηλείας, τον ρώτησε για την περιοχή του και για τον αν πήγε εκεί διακοπές, ενώ στη συνέχεια είπε στον Νίνη: "Σε παρακολουθώ και βλέπω τις τοποθετήσεις σου, είσαι σοβαρός, ο κόσμος περιμένει πολλά από εσένα, να προσπαθήσεις περισσότερο".

http://www.leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ