ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΓΚΑΛΑΣ

Έγινε η επαφή με Γκαλάς!


Μέσα σε λιγότερο από μία ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τους εκπροσώπους του Βιλιάμ Γκαλάς στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με τους Γάλλους να ξεκαθαρίζουν τις απαιτήσεις τους και το «τριφύλλι»...


να επιφυλάσσεται να απαντήσει τις επόμενες μέρες, αν και η οικονομική διαφορά είναι σημαντική.

Η περίπτωση του διεθνή στόπερ ήταν εξ αρχής δύσκολη και μετά τη σύντομη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές δεν φαίνεται να έχει αλλάξει δραματικά κάτι προς το καλύτερο. Το γεγονός ότι οι Γάλλοι βρέθηκαν στην Αθήνα σημαίνει προφανώς ότι είχαν τη διάθεση να ρίξουν τις απαιτήσεις τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όχι τόσο όσο ήθελε ο Παναθηναϊκός ώστε να επιτευχθεί άμεσα συμφωνία. Ο Δημήτρης Γόντικας άκουσε τις απαιτήσεις που έχει η πλευρά του Γκαλάς και θα κάνει την απαραίτητη συζήτηση με την υπόλοιπη διοικούσα επιτροπή πριν παρθεί κάποια απόφαση.

Ο Κρις

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Παναθηναϊκός να ενεργοποιήσει άμεσα την επιλογή του Κρις από τη Λιόν, για τον οποίο σας έχουμε ενημερώσει πως το ενδιαφέρον συνεχίζει να είναι υπαρκτό και έντονο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποτελεί την εναλλακτική των «πράσινων» αν «ναυαγήσει» οριστικά η υπόθεση του Γκαλάς και ο ίδιος ξεκάθαρα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και το «τριφύλλι».

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ