ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ

Πρόταση για Τρεζεγκέ ο Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα έχει καταθέσει πρόταση στη Γιουβέντους για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του επιθετικού της Γιούβε απασχολεί έντονα τους Ιταλούς καθώς η επικείμενη απόκτηση του Ντζέκο από τους ..
«μπιανκονέρι» δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για μεγάλο χρόνο συμμετοχής στον Γάλλο στράικερ. Επίσης, είναι δεδομένη η επιθυμία των ιθυνόντων του Ολυμπιακού να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη για την επιθετική γραμμή.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας «sportdata.it» οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στη Γιούβε για την αγορά του Τρεζεγκέ. Όπως αναφέρεται λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν 1,5 εκ. ευρώ στην ομάδα και 2,5 εκ. ευρώ στον παίκτη ετησίως για συμβόλαιο 2 ετών με προοπτική ανανέωση για άλλο ένα.

Ωστόσο αναφέρεται επίσης, πως ο έμπειρος Γάλλος φορ έχει προτάσεις από τη Νάπολι αλλά και από ομάδες της Ισπανίας, της Τουρκίας και των ΗΠΑ. Πάντως η πιο συμφέρουσα οικονομικά φαίνεται πως είναι εκείνη του Ολυμπιακού, που σύμφωνα πάντα με τους Ιταλούς έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Ροναλντίνιο αλλά και τον Καμορανέζι προσφέροντας στον δεύτερο συμβόλαιο καλύτερων οικονομικών απολαβών από τη Γιουβέντους.

http://theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ