ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΑΠΟ ΚΟΥΓΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?ΚΟΥΓΙΕΣ

"Νηνεμία πριν την καταιγίδα"


...συνηθίζουμε να λέμε με βάση την λαϊκή ρήση, αλλά μάλλον αυτή την φορά η καταιγίδα προηγήθηκε της νηνεμίας. Όλα συνέβησαν γύρω στις 8 το βράδυ στο γήπεδο...
της Αγυιάς, λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της Χάρις Αλεξίου.

Αφορμή ήταν τα 3.000 πλαστικά καθίσματα που οι διοργανωτές είχαν τοποθετήσει μπροστά από την σκεπαστή εξέδρα του γηπέδου, με την σκηνή να βρίσκεται στην σέντρα. Τότε, ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Κούγιας έξαλλος, μαζί με τους παίκτες, απομάκρυναν τα πλαστικά καθίσματα από τον αγωνιστικό χώρο, αφού όπως υποστήριζε ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα καταστρέφονταν το χορτάρι.

Κάπου εκεί υπήρξε και το επεισόδιο τόσο με τους διοργανωτές, όσο και με τους ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής και τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Γερόλυμο. Ο Κούγιας επιτέθηκε φραστικά στον Γερόλυμο, ενώ ο Δημήτρης Τσαούσογλου προσκόμισε το συμφωνητικό των δύο πλευρών, που αναγράφει πως για οποιαδήποτε ζημιά, η Ερασιτεχνική είναι υπεύθυνη να την αποκαταστήσει.

Από τη μύνη του προέδρου της ΠΑΕ δεν γλύτωσε ο φροντιστής του γηπέδου Αηδόνης Νάτσης, ο οποίος δέχτηκε τα λεκτικά πυρά και τις ύβρεις του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ο οποίος μάλιστα φημολογείται πως ζήτησε την απόλυση του (!!!!!!!!).

Ακολούθως, ο Κούγιας κατευθύνθηκε στην κεντρική θύρα και οι μάρτυρες λένε πως προσπάθησε να κλειδώσει την πόρτα για να μην μπει ο κόσμος στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα υπήρξαν και επεισόδια με απλούς πολίτες-θεατές της συναυλίας, με τον διαπληκτισμό να αποφεύγεται την τελευταία στιγμή.

Τελικά, τραγική εικόνα με τους θεατές να παίρνουν τις πλαστικές καρέκλες και να κάθονται όπου ήθελε ο καθένας, με κίνδυνο να ποδοπατηθούν μπροστά στην προσπάθεια να κερδίσουν την μάχη για ένα κάθισμα (!!!!!!!!!!!!) και την συναυλία να ξεκινά κανονικά.

Όσο για τους πρωταγωνιστές; Ο Κούγιας ζήτησε συγνώμη από τον Γερόλυμο και όλοι περιμένουν το αυριανό επεισόδιο στην προγραμματισμένη συνάντηση των δύο πλευρών... Καλή διασκέδαση

ΠΗΓΗ: http://mats.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ