ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

ΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010

ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ...ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...

"ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ, ΑΠ' ΟΣΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ".!!!
Διαβάστε και θαυμάστε...
40 Αμερικανοί δισεκατομμυριούχοι θέλουν να δώσουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς ποσά, που θα κυμαίνονται από το 50% της συνολικής τους περιουσίας τους και θα φθάνουν μέχρι και το 99%.!!!!Η πρωτοβουλία ξεκίνησε από μια ιδέα του ιδρυτή της Microsoft Bill Gates και του Warren Buffet, ο οποίος είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στην Αμερική.
Οι εν λόγω ζάπλουτοι κατάφεραν να παρασύρουν σε αυτό του «τσουνάμι» φιλανθρωπίας άλλους40 περίπου από τους πλουσιότερους ανθρώπους των ΗΠΑ οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να δώσουν ακόμα και την μισή τους περιουσία για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Από την πλευρά του ο Warren Buffet δήλωσε πως θα δώσει σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς περίπου το 99% της περιουσίας του, ποσό που ισοδυναμεί με.... 47 δισεκατομμύρια δολάρια...!!!
Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι:Bill Gates και Warren Buffet, ήδη από το 2005 αρθρογραφούσαν σε εφημερίδες της Ν.Υόρκης και επιχειρηματολογούσαν κατά της παγκοσμιοποιημένης αγοράς και της ασύδοτης φιλελευθεροποίησης της οικονομίας γράφοντας:
" Έτσι όπως πηγαίνει το οικονομικό σύστημα -- μέσα σε μία 10ετία -- , θα κάνει και τούς ...πλούσιους φτωχούς, διότι οι φτωχοί που αγοράζουν από εμας θα έχουν οικονομικά εξαντληθεί και δεν θα έχουν πλέον δυνατότητα να αγοράζουν... τίποτα".!!!

Έγραψαν επίσης:Έίτε κερδίζεις 1 εκατ.$, είτε 2εκατ. $, είναι το ίδιο, αφού οι ανάγκες πολυτελούς ζωής, έχουν ικανοποιηθεί και με το 1εκατ. $, οπότε με το δεύτερο εκατ. $... δεν υπάρχει τίποτα άλλο γιά να ικανοποιήσεις.!!!Να σημειώσουμε επίσης ότι αμφότεροι ήσαν τακτικοί επισκέπτες του Βατοπεδίου αλλά καί δωρητές του..Μετά την... "Αποκάλυψη" του δήθεν σκανδάλου, δεν ξαναπάτησαν το πόδι τους εκεί...
Άλλους δύο ευεργέτες, γιά λόγους "ποικιλόνυμων" σκοπιμοτήτων, τους χάνουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ