ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΧΤΑΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΧΤΑ

Κυριακή, 01 Αυγούστου 2010

Πίσω από που κρύβεται ο δημοσιογράφος που έγραψε την προκήρυξη της "Σέχτα Επαναστατών"

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με αφορμή το σημερινό εξώφυλλο της Real News, ψάξαμε, μάθαμε, και σας παρουσιάζουμε τις δικές μας υποθέσεις, για το ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από την προκήρυξη της "Σέχτας Επαναστατών" όσον αφορά την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια. 

Ξεκινάμε με την εικασία ότι ο συντάκτης της προκήρυξης είναι δημοσιογράφος. Επίσης, όπως όλοι μας πολύ καλά γνωρίζουμε, η δημοσιογραφική ενημερωτική ιστοσελίδα "Athens Indymedia" δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με το blog "troktiko.blogspot.com", το οποίο δημιουργήθηκε από τον Σωκράτη Γκιόλια


Επίσης, δεν βρίσκουμε τυχαίο το γεγονός ότι ο δημοσιογράφος που δημοσίευσε την προκήρυξη της "Σέχτας Επαναστατών", δεν σχολίασε διόλου το κείμενο, όπως συνηθίζουν. 


Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το "Athens Indymedia" ήταν η ιστοσελίδα που δημοσίευσε πρώτη τα υποψήφια θύματα που είναι στο στόχαστρο της "Σέχτας", ενώ μέσα σε αυτά τα ονόματα ήταν και το όνομα του Σωκράτη Γκιόλια και του Νίκου Χατζηνικολάου! 
Ακόμα, κοιτάξτε προσεκτικά την πιο κάτω εικόνα, αλλά και το κείμενο που δημοσιεύτηκε στο "Athens Indymedia" στις 22 Ιουνίου 2010. 

Το ερώτημα που μας απασχολεί είναι, γιατί το συγκεκριμένο κείμενο δημοσιεύθηκε στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα; Τυχαίο; 

Επίσης, δεν πρέπει να παραλείπουμε την πιθανότητα ο συντάκτης του κειμένου της πιο πάνω εικόνας, να είναι ο δημοσιογράφος που έγραψε την προκήρυξη της "Σέχτας Επαναστατών" για την δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια, αλλά και ο ηθικός αυτουργός της εν ψυχρώ δολοφονίας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ