ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΤΑΡΑ.ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ.ΣΙΓΑ ΜΗ ΒΑΛΟΥΜΕ ΒΡΑΚΙ,ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ

Τρίτη, 03 Αυγούστου 2010

ΟΥΠΣ ΒΓΗΚΕ! Η Τάρα που… ξέχασε να φορέσει string κι ο τύπος που τη… χουφτώνει!




Τώρα ο φωτογράφος φωτογραφίζει την ηθοποιά ή αυτή τον φωτογράφο; Αλλά τι να πει κανείς για το …. της αλληνής και εν προκειμένω της Tara Reid; Η “αποκάλυψη τώρα” έγινε στο Σεν Τροπέ και μάλιστα… σκαφάτη σε πάρτυ (ούζα δεν ξέρω αν… σερβίριζε ο καμαρότος). Πάντως ο τύπος που την έχει στα γόνατά τουδεν μπορεί να τη σερβίρει γιατί έχει… απασχολημένα το χέρια του να της… χουφτώνει το στήθος!


Κάτι η ζέστη, κάτι το “έσω έτοιμη” γιατί κανείς δεν ξέρει τι ήθελε προκύψει σε ένα πάρτυ και μάλιστα σκαφάτο, κάτι τα λόγια του παπά (άσχετο, αυτό είναι από ελληνική ταινία), κάτι τα ποτά και τα ξενύχτια η Τάρα μας, τα’ βγαλε όλα στη φόρα. Όσο για το δυστυχή- ευτυχή τον οποίο έχει… καβαλήσει, τι να κάνει ο άνθρωπος; Ποιεί την ανάγκη φιλοτιμία και- όσο μπορεί- κρατιέται να μη τη βάλει κάτω!


Για την ώρα τουλάχιστον, γιατί κανείς δεν ξέρει τι έγινε μετά την αποχώρηση της κάμερας. Σόδομα και Γόμμορα που έλεγε κι η Σαπφώ Νοταρά αλλά κανείς δεν έβαλε… μπουρλότο! Πού να βρεθούν τέτοιες εποχές Κανάρηδες και Μιαούληδες… Αν υπήρχαν θα είχαν κάνει τον “Αβέρωφ,” που από ιστορικό μνημείο κατάντησε κέντρο δεξιώσεων από την… πρωϊνατζού και τον εφοπλιστούλη της και τη μοντέλα-ρυμουλκό (δείτε ΕΔΩ) παρανάλωμα του πυρός να γλίτωνε τουλάχιστον το ξεφτιλίκι. Αλλά ζούμε στην εποχή του “όλα έχουν μια τιμή” εκτός από μας, γιατί τιμή δε μάς έμεινε ούτε για δείγμα.

 


http://showbitch.wordpress.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ