ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ.

"Ο υφυπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης καταγγέλει πως ο υπουργός, δύο υφυπουργοί, δύο γενικοί γραμματείς και ένας ειδικός γραμματέας της Ν.Δ είχαν 64 γραμμές κινητού τηλεφώνου. Από τα τηλεφωνήματα που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 2006-2008 μόνο για τα συμβατικά ο λογαριασμός ανήλθε στα 20.000.000€...




Το πιο εξωφρενικό είναι ότι στον αναλυτικό λογαριασμό φαίνονται πολύωρα προσωπικά τηλεφωνήματα, κλήσεις σε αριθμούς 090, τηλέφωνα τηλεπαιχνίδια, τηλεκληρώσεις κτλ. Οι κατηγορίες αυτές είναι πολύ σοβαρές γιατί δεν μπορεί από τη μία να δανειζόμαστε λεφτά και από την άλλη να έρχεται ένας λογαριασμός 20.000.000€ ! και ανάμεσα στις κλήσεις να υπάρχουν και... περίεργα τηλέφωνα."





http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-959.html

Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 5:04
 
Ναι καρχιμακη το απεραντο μισος σου για καθε τι δεξιο το ξερουν απαντες οι παροικουντες στην ιερουσαλημ.Εμεις τα δεχομαστε ολα οσα καταμαρτυρας στους υπουργους με τα κινητα και τα ροζ τηλεφωνα.Αλλα ποτε μα ποτε δε μας ειπες το παραμικρο για καποιο στελεχος του κοματος σου.Και παντα οταν σκαει ενα σκανδαλο στο πασοκ κατα κανονα θα βγεις αμεσως την επομενη να μιλησεις για κατι που αφορα τη ΝΔ.Καρχιμακη σε φτυνουν και συ νομιζεις οτι ψιχαλιζει.Τα προβληματα δεν ειναι και δεν αφορουν αυτη τη στιγμη τη ΝΔ αλλα το κομα σου αν δεν το εχεις καταλαβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ