ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΝΑΖΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ?


Super League


Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Παύλο το Δ.Σ;

Το... σπίτι του Ερασιτέχνη!

Δ.Σ. με «εικονική» παραίτηση

Τώρα το Conn-x βάζει γκολ στη διασκέδαση!

Βόμβα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Νίκος Πατέρας ανακοίνωσε την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση του από την προεδρία, δηλώνοντας ότι δέχθηκε πόλεμο! Στήριξη από τον Θανάση Γιαννακόπουλο ενώ δεν έγινε δεκτή η παραίτηση. Μάλιστα προγραμματίστηκε νέο Δ.Σ. την επόμενη Παρασκευή. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην ΠΑΕ και σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει.





Αποχώρησε από την προεδρία ο Πατέρας!



Παρελθόν από την προεδρία του Παναθηναϊκού αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Νίκος Πατέρας. «Αποφασίσαμε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. και ο κ. Αντωνίου έκανε τον ποδοσφαιρικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Πατέρας. Στην συνέχεια ο εκπρόσωπός, Στέφανος Ησαϊας διάβασε την επιστολή παραίτησης.



Σε αυτήν κάνει μεταξύ άλλων λόγο για πόλεμο που δέχθηκε αλλά και έναν απολογισμό για το πως βρήκε και πως παραδίδει την ομάδα στην επόμενη διοίκηση. Μέχρι να εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος το πόστο θα έχει ο Αντώνης Αντωνιάδης.



Στήριξη Θ. Γιαννακόπουλο



Ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του. «Βεβαίως και μας ενημέρωσε ο κ. Πατέρας για την απόφασή του. Εγώ είπα πως δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του. Διότι έχω την δοξασία πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πως μπορείς να φύγει ένας πρόεδρος μετά από νταμπλ; Προσωπικά τον παρακάλεσα να μην φύγει.



Του είπα πως αν φύγει θα αποχωρήσω και εγώ από εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Εγώ και όλο το Δ.Σ. τον παρακαλέσαμε να ανακαλέσει την απόφασή του και είπαμε να μην γίνει αποδεκτή η παραίτησή του.



Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό κάνουμε και στο μπάσκετ. Αν επιμείνει στην απόφασή του εγώ δεν θα μείνω. Ποτέ δεν θα αναλάμβανα πρόεδρος. Είναι οξύμωρο σχήμα να φύγει ένας άνθρωπος που έχει πέτυχει και να πάω εγώ.



Άλλο σημαίνει Παύλος και άλλο Θανάσης. Εγώ εκφράζω την άποψή μου και τον εαυτό μου. Όλοι λένε τα καλά λόγια για τον πολυμετοχικό. Για μένα όμως η πολυμετοχικότητα δεν κάνει καλό. Έπρεπε να υπάρχει μία κεφαλή και να παίρνει αυτή τις αποφάσεις με όλα τα σωστά και τα λάθη.



Κάθε ένας από τους ανθρώπους που είναι στην ΠΑΕ είναι δυναμικός. Είναι τέσσερις άνθρωποι που θέλουν να περάσει το δικό τους. Είτε θα είμαστε όλοι μαζί, τώρα που ο Ολυμπιακός πέφτει, είτε όχι. Για τον Πατέρα αυτό που λέω δεν το λέω για να κάνω τον καλό. Πιστεύω ότι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να μείνει», υπογράμμισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.



- Περίπου 40 λεπτά πριν το πράσινο Διοικητικό Συμβούλιο δεν υπάρχει κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία.



- Επίσης κανένας από τους μετόχους δεν έχει δώσει το «παρών».



- Στις 13:25 ο Νικόλας Πατέρας έφτασε στα γραφεία μαζί με τον Παναγιώτη Δάβαρη, μέλος του Δ.Σ.! Περίπου δέκα φίλαθλοι του τριφυλλιού τον αποθέωσαν λέγοντας του: «Ελα Προεδράρα. Εσένα θέλουμε».



- Οσο περνάει η ώρα ο κόσμος αναμένεται να πληθαίνει ενώ ο Πατέρας χαιρέτησε δια χειραψίας και δύο – τρεις από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους.



- Στις 14:02 έφτασε στα γραφεία και ο Γιάννης Ξυλάς ενώ ήδη μέσα στο κτίριο βρίσκεται ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μπήκε από την πίσω πόρτα.



- Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και μια διμοιρία των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.



-Την ώρα που ξεκίνησε το Διοικητικό Συμβούλιο έξω από το κτίριο βρίσκονται καμιά 50αριά φίλαθλοι.



- Στο Δ.Σ. που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 14:00, βρίσκονται όλοι οι μέτοχοι (όσους δεν αναφέραμε μπήκαν από την πίσω πόρτα), ενώ όπως έγραψε το gazzetta.gr από χθες, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών. Απών είναι και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Βουτσαράς.



-Στις 14:30 οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει τους 100 και περιμένουν τις εξελίξεις. Όσο περνάει η ώρα ο αριθμός θα αυξάνεται

ΠΗΓΗ.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ