ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ


Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κράτησε σχεδόν δύο ώρες και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 της Πέμπτης (20/5), έθεσε τους «ερυθρόλευκους» σε διαδικασία «επόμενης μέρας» όσον αφορά το ιδιοκτησιακό. Μόνο...








...που αυτή η «επόμενη μέρα», δεν μοιάζει να είναι και τόσο αισιόδοξη για τον κόσμο της ομάδας.



Όπως ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Μώραλης, μέχρι τις 14 Ιουνίου, που θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. θα έχουν επαφές με επιχειρηματίες που θα θελήσουν να αγοράσουν μετοχές, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει στην επόμενη μέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης!



Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι μέχρι τότε δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση για προπονητή αλλά και μεταγραφές και αποδεσμεύσεις! Δηλαδή, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία στις αρχές του Ιουνίου, χωρίς να έχει νέο προπονητή, παίκτες και με διοίκηση προσωρινή, η οποία ακόμη δεν έχει αποφασίσει να θα συνεχίσει...



«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.



Μώραλης: «Καμία σοβαρή απόφαση ως τις 14 Ιουνίου»



«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέχρι τότε και ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη θα έχουν επαφές με ενδιαφερόμενους που θα θελήσουν να μπουν μετοχικά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός», τόνισε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στους δημοσιογράφους.



Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα θέσει υποψηφιότητα για να είναι πρόεδρος και στο νέο Δ.Σ., απάντησε: «Θα δούμε στις 14 του μηνός».



Και πρόσθεσε: «Μέχρι τότε τα τρέχοντα θέματα τα διαχειρίζεται η υπάρχουσα διοίκηση, ωστόσο είναι προφανές ότι δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τη νέα διοίκηση η οποία θα εκλεγεί στις 14 Ιουνίου. Ως τότε μένουν κανονικά τα μέλη και η διοίκηση, συνεχίζουμε και λειτουργούμε ως ομάδα, αλλά ξαναλέω ότι δεν μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τη νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί. Τα μέλη της τωρινής διοίκησης θα έχουν επαφές με ενδιαφερόμενους».



Για το πώς θα λειτουργήσει το αγωνιστικό τμήμα ως τότε και τι επιπτώσεις θα υπάρχει στην προετοιμασία της νέας σεζόν, ξεκαθάρισε: «Οι παίκτες πήραν σήμερα τα προγράμματα που πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μαζεύονται ξανά στις 14 του μηνός (σ.σ. Ιουνίου)».



Για το αν μέχρι τότε η τωρινή διοίκηση θα μπορεί να προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή ή μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, επεσήμανε: «Η τωρινή διοίκηση θα κάνει επεξεργασία για να υπάρχουν οι προδιαγραφές για λήψη αποφάσεων από την επόμενη διοίκηση, αλλά δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση για τα επόμενα χρόνια. Αυτό αφορά τα σημαντικά στοιχεία στο αγωνιστικό τμήμα, όπως αυτά που αναφέρατε».



http://www.sentragoal.gr



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:28 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ