ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ


Αυτό που συμβαίνει με το troktiko ειναι πραγματικά μοναδικό και σίγουρα δεν ειναι τυχαίο. Το troktiko πέρασε ακόμα και το θηρίο του Yahoo σύμφωνα με το Alexa στην Ελλάδα. Βρίσκεται πλέον στην 6 θέση ενώ το yahoo στην 7η. Πιο πάνω που να πάει; Να περάσει τι, το facebook και το google (google, youtube, blogger); Μόνο αυτά έχουν μείνει.




Σίγουρα ομως η θέση αυτή δεν ειναι τυχαία. Δεν είναι τυχαία γιατί όλοι εσείς με όλη αυτή τη σαπίλα που υπάρχει στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα εχετε γυρίσει την πλάτη στους ομίλους και τα συμφέροντα. Τη διαπλοκή που έφερε την Ελλάδα στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Ξέρετε οτι στο troktiko δε θα κρύψουμε και δε θα αλλοιώσουμε τίποτα. Ξέρετε οτι οποιαδήποτε στιγμή έχετε έναν τρόπο να κάνετε γνωστό το πρόβλημα σας τις σκέψεις σας. Ακόμα και αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο θα βρείτε και κάτι απλό να σας διασκεδάσει.



Δε ξέρουμε να σας πούμε πως έγινε όλο αυτό. Πως δηλαδή ενα...



ελληνικό blog έχει φτάσει σε επίπεδα επισκεψημότητας αντίστοιχαο πασίγνωστων σελίδων του εξωτερικού. Ξέρουμε ομως οτι για αυτό δεν αρκεί ενας, δυο, τρεις ή τέσσερις. Χρειάζονται εκατομμύρια. Εκατομμύρια άνθρωποι που θα πιστέψουν σε μια προσπάθεια, θα την αγκαλιάσουν και θα την βοηθήσουν όπως μπορούν. Με τη διάδοσή της, σχόλια, συζητήσεις, παρατηρήσεις, βρισιές κλπ. Ολα αυτά μαζί έφτασαν το troktiko στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Το σημείο να μπορούν να έχουν όλοι οι Ελληνες συμμετοχή στη μεγαλύτερη σελίδα/blog/portal (όπως θέλετε πείτε το) της Ελλάδας και το μεγαλύτερο blogspot του κόσμου.



Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε όλους σας όχι τυπικά αλλά ουσιαστικά.



Share on Facebook





Διαβάστε Περισσότερα

Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:12 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ