ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ?

"Επικοινωνώ μαζί σας από την Μονάδα εντατικής θεραπείας παίδων του Νοσοκομειου του Ρίου Πατρών. Αυτή τη στιγμή έχουμε εδώ ένα 12 χρόνο παιδί που παλεύει για την ζωή του. Γιατί; Γιατί ένας σεσιμασμένος κακοποιός...






με κλεμμένο αυτοκίνητο έτρεχε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα σε παραλιακό δρόμο μέσα στην πόλη της Ναυπάκτου δίπλα σε πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο χτύπησε το παιδί μας που έκανε αμέριμνο ποδήλατο και το ΕΓΚΑΤΕΙΨΕ! Αυτός ο άνθρωπος 48 ώρες μετά το συμβάν αφέθηκε ελεύθερος. Αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να είναι αλλοδαπός και πολλοί μένουν σε αυτό... Δεν μας ενδιαφέρει η καταγωγή του αυτό που μας αφήνει άφωνους είναι ότι αυτός ο άνθρωπος κυκλοφορεί ελεύθερος ενώ κρίνεται ακόμα η ζωή του παιδιού μας! Και η ερώτηση προς την ελληνική κοινωνία είναι η εξής: τελικά ο ΜΟΝΟΣ δρόμος για στοιχειώδη δικαιοσύνη είναι η προσφυγή στα «κανάλια» ή μήπως πρέπει να «πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας» ή απλά τελικά σε μια κοινωνία που κανείς δεν πληρώνει για τίποτα σε όλους τομείς και σε όλα τα επίπεδα πρέπει απλά να μάθουμε να ζούμε με τους νόμους της ζούγκλας;"



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 10:45 μ.μ.
ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΟΥΣΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΩΗΝ.............. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΩΤΣΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΕΤΕ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ