ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Η ΓΚΕΡΕΚΟΥ.ΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ


Την παραίτησή της υπέβαλλε η Άντζελα Γκερέκου μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγος της, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκατομμύρια ευρώ. Η παραίτηση της Υφυπουργού Τουρισμού έγινε δεκτή.




Το θέμα που αποκάλυψε σήμερα η «Ελευθεροτυπία» πως ο σύζυγος της υφυπουργού Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου, ο γνωστός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκ. ευρώ προκάλεσε αναστάτωση, κάτι που έφερε και την παραίτηση της Υφυπουργού.



Η κα Άντζελα Γκερέκου προέβη σε αυτή την κίνηση, η οποία έγινε δεκτή από τον Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου. Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες η Κυβέρνηση θα προβεί σε επανατοποθέτηση Υφυπουργού Αθλητισμού, κάτι που δεν ίσχυσε μετά τις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου.



Η παραίτηση ανακοινώθηκε με δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιώργου Πεταλωτή, στην οποία αναφέρονται τα εξής:



«Ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, έκανε αποδεκτή την παραίτηση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Άντζελας Γκερέκου. Η Άντζελα Γκερέκου υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας και ευθιξίας και προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή αφορμή για να πληγεί η Κυβέρνηση, παρά το ότι, όπως ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό, ουδεμία εμπλοκή έχει στις φορολογικές εκκρεμότητες του συζύγου της».



ΠΗΓΗ.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ