ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΒΡΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκίνησε το... μπρα ντε φερ! Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εφοπλιστής κατέθεσε εγγράφως την πρότασή του. Μία πρόταση η οποία από την στιγμή που έχει ήδη φτάσει στα χέρια των ανθρώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός την διαβάζουν πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε να δοθεί η σχετική απάντηση.




Η πρώτη ενημέρωση κάνει λόγο για μία συγκεκριμένη πρόταση για αγορά μετοχών από την ομάδα, καθώς και για σκέψεις που έχουν γίνει από την μεριά του Βαγγέλη Μαρινάκη για θέματα προπονητή και σχεδιασμού. Ο κ. Μαρινάκης είναι ιδιαίτερα αποφασισμένος να εμπλακεί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός και είναι διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τέλους... Ωστόσο ενδέχεται να μην αρκεί αυτή η πρόταση.



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Οι επόμενες ώρες ίσως αποδειχθούν καθοριστικές για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σημαντικό ρόλο θα παίξει βέβαια και η γνωστοποίηση της αποτίμησης, που αναμένεται πάντως να είναι στα 90-100 εκατ. ευρώ.



* Κεκλεισμένων των θυρών θα παίξει τα τρία πρώτα παιχνίδια της νέας χρονιάς ο Ολυμπιακός. Τα δύο πρώτα θα είναι στην Ευρώπη, με την ΠΑΕ να παίρνει την απόφαση να μην προχωρήσει την έφεσή της, καθότι υπήρχε κίνδυνος να τιμωρηθεί περαιτέρω από την ΟΥΕΦΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ