ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ "ΚΟΚΤΩ"ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ

"Αυτό που με εξοργίζει είναι αυτό που συμβαίνει σε όλοι την Ευρώπη. Ο Ευρωπαίος όσο πάει και πέφτει το βιοτικό του επίπεδο και βλέπεις τους πολιτικούς όλων των Ευρωπαϊκών χωρών να ζούνε στην χλιδή. Με παχυλούς μισθούς (εμείς τους πληρώνουμε), με αυτοκίνητα πολυτελείας (εμείς τα πληρώνουμε), με ατελείωτα ταξίδια και διαμονή σε χλιδάτα ξενοδοχεία (εμείς τα πληρώνουμε), ο κάθε ένας έχει από έναν προσωπικό ...


οδηγό και κάνα δυο αστυνομικούς για προστασία (εμείς τους πληρώνουμε), τρώνε στα καλύτερα εστιατόρια (εμείς τα πληρώνουμε), κάνουν ατελείωτες δεξιώσεις (εμείς τα πληρώνουμε), έχουν τα ομορφότερα κορίτσια για συνοδεία, μην το πω στην λαϊκή (εμείς τα πληρώνουμε), οτιδήποτε και να κάνουν εμείς τους τα πληρώνουμε. Από την τσέπη τους δεν βάζουν απολύτως τίποτα. Μακάκες είναι, αφού είμαστε εμείς τα κοροΐδα που τους τα πληρώνουμε.



Ευρωπαίοι ξεσηκωθείτε, τους πληρώνουμε τόσα χρόνια για να πάνε οι χώρες μας μπροστά και αυτοί τα έκαναν μαντάρα. Αυτοί πλούτησαν και εμείς φτωχαίναμε. Γιατί να συνεχίσουμε να τους έχουμε πάνω από το κεφάλι μας. Μπορδέλο την χώρα μας μπορούμε να την κάνουμε και μόνοι μας, δεν χρειαζόμαστε τους πολιτικούς μας γι’ αυτό επί πληρωμής. Το κάνουμε και από μόνοι μας και τζάμπα. Τους βλέπω τους χαραμοφάϊδες στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και μου σηκώνετε η τρίχα. Όταν δε καταφτάνουν με τις μερσεντάρες τους εκεί μου γυρίζει το μυαλό ανάποδα. Ποιοι είστε ρε αλήτες που παίζετε με τα χρήματα του Ευρωπαίου πολίτη. Εγώ να δεν τα πάω καλά στην δουλειά μου, με απολύουν. Εσείς ότι και να κάνετε ή ότι και να πείτε παραμένετε στην θέση σας.



Ζούνε με δικά μας λεφτά στην χλιδή και εμείς υποφέρουμε, δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον το δικό μας και το βασικότερο, των παιδιών μας.



Γι’ αυτό όπου και να τους πετύχετε (βασικά δεν θα τους βρείτε πουθενά γιατί έχουν κρυφθεί), γιουχάρετε τους, πετάξετε τους γιαούρτια, βρίστε τους, μπορείτε να τους ρίξετε και καμιά κρυφή κλωτσιά, κάντε το.



Εδώ θα είμαστε, αν συνεχίσουν έτσι οι πολιτικοί μας , τότε, δεν θα αργήσει να έρθει ο καιρός που ο ευρωπαίος πολίτης θα πάρει τα όπλα και όποιον πάρει ο χάρος από αυτούς.



Αλλάξτε μυαλά πολιτικοί μας γιατί θα σας τα πάρουμε εμείς"



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ









Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:12 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ