ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΝΕΔΕΣ

Ήταν πέρα για πέρα εξευτελιστικός ο τρόπος που έχασε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ. Και η ήττα όπως αποδείχθηκε, ήταν το μικρότερο κακό που «χτύπησε» τους Πειραιώτες. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και πιο βαθύ. Ανεξέλεγκτο μάλλον και βαραίνει την διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες. Όπως φαίνεται στην ομάδα του Ολυμπιακού, υπάρχουν ...


στρατόπεδα. Κατά την διάρκεια του αγώνα, παίκτες τσακώνονταν και πάνω στο παρκέ, αλλά και στον πάγκο. Μετά την λήξη του ματς έγινε «σκηνικό» και στα αποδυτήρια. Οι πληροφορίες αναφέρουν , ότι οι ξένοι «σκοτώνονται» με τους Έλληνες, κάτι το οποίο βέβαια ποτέ και κανείς δεν παραδέχεται δημόσια.







Ο Γιαννάκης δείχνει στις συνεντεύξεις Τύπου, ότι κρατάει τα γκέμια, αλλά μάλλον έχει χάσει το μπούσουλα. Η κατάσταση είναι κακή και αποδείχθηκε στο 40λεπτο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Προς τα έξω λένε, «προχωράμε προς τον στόχο», αλλά οι καλά πληροφορημένοι γνωρίζουν ότι μέσα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, έχουν φωλιάσει η ζήλια και ο φθόνος.







Το χειρότερο για την ομάδα του Γιαννάκη, είναι, ότι δεν υπάρχουν και στεγανά! Πολύ εύκολα το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησε ότι έγινε «χοντρό» επεισόδιο μέσα στα αποδυτήρια. Αυτό βέβαια, δεν είναι αλήθεια. Αλλά η πραγματικότητα είναι, ότι καυγάς υπήρξε με φωνές και παράπονα. Το «δε μιλάει κανείς, παρά μόνο ο προπονητής» έχει εξαφανιστεί από την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Εκεί μιλάνε όλοι, γιατί έχουν πλούσια συμβόλαια και κακόμαθαν από την πρώτη στιγμή. Το 1- 0 από τον Παναθηναϊκό έβλαψε το κύρος της ομάδας και τώρα, θα ‘χει ενδιαφέρον να δούμε, τι θα συμβεί την Κυριακή στην δεύτερη αναμέτρηση των δυο ομάδων.







http://www.theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ