ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ ΓΙΑ ΟΣΦΠ?

Στην λίστα για τους υποψηφίους προπονητές στον Ολυμπιακό σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει το ενδιαφέρον με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, προστέθηκε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.




Ο Χιλιανός τεχνικός απολύθηκε πριν από μερικές ημέρες από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περιληπτικά είχε μία σχετικά κακή σεζόν, «αναγκάζοντας» την διοίκηση της ομάδας να δώσει τα ηνία στον Ζοσέ Μουρίνιο.



Μάλιστα το γεγονός επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του Λατίνου τεχνικού Χουάν Φίχερ, ο οποίος επικοινώνησε με τους Πειραιώτες και τους είπε: «Μπορώ να σας φέρω τον Πελεγκρίνι. Έχω συζητήσει μαζί του αυτό το ενδεχόμενο και τον ενδιαφέρει η προοπτική να εργαστεί στον Ολυμπιακό».



Παράλληλα, το κασέ του 56χρονου Πελεγκρίνι είναι ανάλογο με εκείνο του τέως τεχνικού των κόκκινων, Ζίκο και δεν ξεπερνάει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Ο Χιλιανός έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την πορεία που είχε στον πάγκο της Βιγιαρεάλ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πελεγκρίνι είναι το γκραν φαβορί για την ανάληψη του πάγκου των Πειραιωτών στη λίστα με τους υποψηφίους.



Το Who is Who του



Ο Πελεγκρίνι γεννήθηκε στις 16/9/1956 στο Σαντιάγο της Χιλής. Εργάστηκε για δέκα χρόνια στην πατρίδα του και στη συνέχεια πήγε στο Εκουαδόρ. Έπειτα ακολούθησε η Σαν Λορέντζο και μετά η Ρίβερ Πλέιτ. Από το 2004 έως και το 2009 δούλεψε στη Βιγιαρεάλ ενώ τη φετινή σεζόν εργάστηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ