ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΘΑΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΜΑΛΛΟΝ

Με τον Νικόλα Πατέρα να φεύγει στο εξωτερικό και να μην πηγαίνει καν στο Δ.Σ., με τον Ανδρέα Βγενόπουλο να έχει… κάψει μόνος το χαρτί του, η μόνη λύση που φαινόταν στον ορίζοντα ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Όποτε είχε ερωτηθεί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ για την ηγεσία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, είχε διαψεύσει κατηγορηματικά τα σενάρια.




Όμως, το γεγονός ότι τόσες μέρες δεν είχε πάρει θέση, έδινε ελπίδες στον κόσμο. Τις...



τελευταίες ώρες, φαίνεται ότι και πάλι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο, καθώς ο κ. Γιαννακόπουλος για πολλοστή φορά διαψεύδει ότι θα εμπλακεί στα διοικητικά αναλαμβάνοντας νευραλγικό πόστο στην ΠΑΕ.



Με δηλώσεις του σε άλλη αθλητική ιστοσελίδα, ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν είπα ότι θα τοποθετηθώ σήμερα ή αύριο. Δεν θα ανακοινώσω τίποτα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μην περιμένετε καμία ανακοίνωση. Εγώ δεν πρόκειται να ανακατευτώ, το ξαναλέω. Το έχω πει πολλές φορές. Δεν με ενδιαφέρει η καρέκλα. Δεν με ενδιαφέρει η προεδρία του Παναθηναϊκού. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ πολύ».



Πλέον, είναι ξεκάθαρο ότι οδηγούμαστε σε αδιέξοδο. Αν όντως δεν πειστεί ο Παύλος Γιαννακόπουλος να εμπλακεί αναλαμβάνοντας την προεδρία, τότε η μόνη λύση που απομένει ουσιαστικά είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Που θα τοποθετήσει στην προεδρία έναν δικό του άνθρωπο. Κάτι που ο κόσμος δεν θέλει ούτε να το ακούει!

Όλα αυτά ενώ έχουν απομείνει λιγότερες από 24 ώρες για το κρίσιμο Δ.Σ. που θα έχει αποκλειστικό θέμα συζήτησης την προεδρία. Ίσως όμως να υπάρξει ανατροπή εντός των επόμενων ωρών… "



http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=1670

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ