ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΠΑΥΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟΣ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΦΕΚΞΣΗΣ


Όλοι έχουν μιλήσει στον Παναθηναϊκό. Εκτός από έναν! Τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Τη στιγμή που οι πάντες στο «τριφύλλι» έχουν ανοίξει για τα καλά τα χαρτιά τους, ο μόνος που έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ, χωρίς να ανακοινώνει και να δηλώνει το παραμικρό, είναι ο ηγέτης της ομάδας μπάσκετ. Και φυσικά, οι φίλοι των ...


«πράσινων» στη δεδομένη χρονική στιγμή φαίνεται να κρέμονται από τα χείλη του!





Οι φήμες πολλές. Οι πληροφορίες όμως, λίγες έως ελάχιστες. Βλέπετε, ο κ. Γιαννακόπουλος δεν έχει αποκαλύψει τίποτα όσον αφορά τις προθέσεις του για την επόμενη μέρα. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Όμως, η… εκκωφαντική σιωπή του ισχυρού άνδρα του «τριφυλλιού», είναι πολύ πιθανό να λέει πολλά.

Ίσως λοιπόν να μιλάμε για τον άνθρωπο που θα αναλάβει το δύσκολο ομολογουμένως έργο να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στην επόμενη μέρα. Αναλαμβάνοντας την θέση του ηγέτη της ΠΑΕ, τη στιγμή που «καίει» πιο πολύ από ποτέ. Στην μεγαλύτερη και σοβαρότερη κρίση της πολυμετοχικότητας, τη στιγμή που οι υπόλοιποι μεγαλομέτοχοι «σφάζονται» φόρα παρτίδα, τη στιγμή που η ομάδα έχει μείνει ακέφαλη, ίσως να ήρθε η ώρα για να βγει μπροστά. Το μοναδικό πρόσωπο αυτή τη στιγμή (ειδικά τώρα που η περίπτωση του Νικόλα Πατέρα μοιάζει να απομακρύνεται οριστικά) που είναι ικανό να φέρει εκ νέου τη γαλήνη στον πολυμετοχικό.



Το ερώτημα είναι, αν τελικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος βγει μπροστά, με ποιο τρόπο θα το κάνει. Οι φήμες τον θέλουν να έχει επαφές και μάλιστα συχνές με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Συζητώντας όπως πρέπει, όχι δημόσια και με επιστολές δηλαδή, για το μέλλον της ΠΑΕ. Το ένα σενάριο τον θέλει να αναλαμβάνει την προεδρία, παίρνοντας διαβεβαιώσεις από τον Τζίγγερ ότι δεν θα προχωρήσουν τώρα τα σκληρά οικονομικά μέτρα. Βλέπετε, αν απλά έμπαινε μπροστά για να εφαρμόσει πολιτική λιτότητας, θα ήταν μάταιο καθώς θα έθετε σε κίνδυνο το ίδιο του το όνομα, που με όσα έχει κάνει στο μπάσκετ, έχει αναγκάσει τους Παναθηναϊκούς να στάζουν μέλι όταν το αναφέρουν. Το δεύτερο σενάριο, θέλει τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ και εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ, να αγοράζει επιπλέον ποσοστό μετοχών ρίχνοντας κι άλλα χρήματα σε μια εποχή που σπανίζουν ομολογουμένως, ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.







Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ασφαλώς, μια και τα χαρτιά του Παύλου Γιαννακόπουλου παραμένουν κλειστά. Οι πάντες όμως, περιμένουν να τα ανοίξει και να γνωστοποιήσει τις προθέσεις του. Κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και σήμερα. Λίγη υπομονή λοιπόν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν, είτε με τον έναν τρόπο είτε με τον άλλο, εντός των επόμενων ωρών.





http://www.theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ