ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ?

Την ώρα που οι συζητήσεις στον Ολυμπιακό για την επόμενη ημέρα συνεχίζονται, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται στο προσκήνιο, ο Σωκράτης Κόκκαλης προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα...






Πληροφορίες-εκτιμήσεις από ανθρώπους κοντά στην ΠΑΕ αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έχει έτοιμο εναλλακτικό πλάνο, για το ενδεχόμενο που δεν προχωρήσει η πιθανότητα συμμετοχής άλλων επιχειρηματιών στον σύλλογο. Και στη σκέψη του βρίσκεται η επανενεργοποίηση του Πέτρου, εφόσον συνεχίσει και ο ίδιος στην ομάδα, ακόμα και ως πρόεδρος των ‘ερυθρόλευκων’.



Ένα μοντέλο που είχε δοκιμαστεί και πριν από μία τριετία, με τον Π. Κόκκαλη να είχε ως συνεργάτη στα θέματα της ομάδας τον Ίλια Ίβιτς. Το σενάριο, τώρα, αναφέρει ότι ίσως στο πλευρό του Πέτρου βρεθεί ο Βασίλης Γκαγκάτσης, αφού στο ‘στρατόπεδο’ του Ολυμπιακού υπάρχει μία επιφυλακτικότητα όσον αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης Μαρινάκη.



Στο Λιμάνι θεωρούν ότι ο Έλληνας εφοπλιστής είναι πολύ δύσκολο να συνεργαστεί με τον Κόκκαλη (είτε για να πάρει ένα ποσοστό στη μετοχική σύνθεση είτε για να αγοράσει την ομάδα), παρόλα αυτά περιμένουν μέχρι να καταθέσει την επίσημη πρότασή του ο Μαρινάκης. Εξάλλου, αν ο τελευταίος κάνει μία πολύ ελκυστική πρόταση, ο Κόκκαλης πολύ δύσκολα θα την απορρίψει.



Ραντεβού με τον Κων/νο Αγγελόπουλο;



Όπως είναι γνωστό, ο Σωκράτης Κόκκαλης θέλει να συνεργαστεί στην ΠΑΕ με τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, έχει δημιουργηθεί φημολογία περί επικοινωνίας του με τον πατέρα τους, Κωνσταντίνο, κάτι που δεν διαψεύδουν από την πειραϊκή ΠΑΕ.



«Ίσως οι δυο τους να έχουν μιλήσει ήδη, κι αν δεν το έχουν κάνει ακόμα σίγουρα θα υπάρξει επαφή», είναι το σχόλιο συνεργατών του προέδρου για το θέμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι, πλέον, τα δύο αδέρφια δεν είναι αρνητικά όπως παλαιότερα για τη συμμετοχή τους στην ΠΑΕ. Έστω με ένα μικρό ποσοστό (της τάξης του 5% ή 10%), αφού η μετάβαση της ΚΑΕ στα χέρια τους είχε επιτυχημένα αποτελέσματα για τον σύλλογο.



Για την ώρα, όμως, όλα αυτά είναι περισσότερο εκτιμήσεις ανθρώπων κοντά στον πρόεδρο, παρά δεδομένα. Στον Ολυμπιακό περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρότι όπως γράψαμε και πιο πάνω υπάρχει η αίσθηση ότι δύσκολα θα προκύψει συμφωνία.



sportdog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ