ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙ

Με τούτα και με κείνα το απευκταίο σημείο μηδέν της μακράς μας ιστορικής διαδρομής επί του Βαλκανικού ακρωτηρίου επήλθε δυσώδες. Οι σελίδες μας ολοκληρώθηκαν και άλλες λευκές ως νύφες αναπαραγωγής μιας έστω νέας ποιότητας ανθρώπινης ύλης δεν προσδοκώνται. Ούτε καν δημογραφικά. Φθίνει το σώμα μιας χώρας που τα υπερούσια επινοήματά του κατά την περίοδο της ορμητικής του ακμής, στέφθηκαν τον κότινο της παγκόσμιας αναγνώρισης. Γεγονός που κατά τον Γκοντάρ καθιστά το «σώμα» εσαεί δικαιούχο πνευματικών δικαιωμάτων τα οποία κληροδοτήθηκαν στην δύση ως δωρεά.. (Τώρα αντιθέτως μας ζητούν και τα ρέστα)






Γιατί; Επειδή απωλέσαμε αυτό ακριβώς το συγκριτικό μας πλεονέκτημα. Εκπέσαμε νοητικά. Επειδή επιβραβεύαμε την απραξία ανταλλάσσοντας τις θέσεις πρωτίστως της εργασίας μας και δευτερευόντως της πανεπιστημιακής έρευνάς μας, με την επέλαση ενός Δούρειου Ίππου που οι .........

Φράγκοι βάφτισαν κοινοτικά προγράμματα. Επειδή αναδείξαμε μια άρχουσα τάξη αιμοβόρων φραγκοφονιάδων δίχως παιδεία, στην ιδιοσυστασία της οποίας προστίθεται και η ανατριχιαστική απουσία μιας συνείδησης εθνικής των κατιόντων της. (off shore, κεφάλαια, παραγωγή και έδρες στην αλλοδαπή) Επειδή στην λογική του ωχαδελφισμού αποδεχθήκαμε μειδιώντας και εξ αρχής το ατιμωτικό έλασσον (Παυλίδης Μαντέλης και λοιποί φθηνοί συγγενείς) για να υποταχθούμε οδυρόμενοι σήμερα στον επιτάφιο θρήνο του καταστροφικού μείζονος. (360δις χρέος!!! το οποίο προσχηματίζεται ο «εκτελεστής οικονομικών συμβολαίων» πρωθυπουργός για να σώσει τους τραπεζίτες!!) Επειδή στην ευεξήγητη ραστώνη μας αντικαταστήσαμε την παιδεία με τον εικονολατρικό τηλεοπτικό μύθο (της εργολαβικής και εφοπλιστικής χούντας) για να υποστούμε πλάνο το πλάνο πλήρη μυϊκή παράλυση ως την φυσική κατάληξή μας από τον μυθριδατισμό του δηλητηρίου του. Επειδή στην λογική τού μικροσυμφέροντός μας παρουσιάζαμε όπλα σε όλα τα σύμβολα και τις σημαίες αυτής της σάπιας πολιτικής και οικονομικής εξουσίας. (ΝΕΟΝΔ, ΝΕΟΠΑΣΟΚ και προσφάτως το ΛΑΟΣ) Επειδή πέρα και πάνω απ’ όλα μας επέβαλε το καθεστώς στο λεξιλόγιό μας τα «θέλω του» για να τα εντάξουμε αυτομάτως ως πίθηκοι στον τρόπο ζωής μας. (in,must, life style και όλες τις Ρούλες Πάνιες Μπούλες Θέμες Γιαννούλες Γιάννηδες Σούλες Όλγες των νεοπλουτίστικων παραισθητικών όπως η τηλεοπτική κόκα) Έτσι άβουλοι μοιραία συρθήκαμε ως εδώ. Και το εφιαλτικότερο. Εξακολουθούμε. Μόλις μια ανάσα από την ολική μας εξαφάνιση στην μαύρη τρύπα της ιστορίας, στρέφουμε ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή την πλάτη στην αλήθεια, προβάλλοντας (έμμισθα ή βλακωδώς) ως σωτηρία μας, την σωτηρία των δήμιων μας, (αλλοδαπών και ημετέρων) αφού υιοθετούμε τα συστημικά στερεότυπά τους, στα κελιά των οποίων έχουμε από πολλών ετών εγκλειστεί. Γιατί;;; Επειδή ως πολιτικοί ισοβίτες όταν μας ανοίξουν μια τρύπα διαφυγής στην ελευθερία διστάζουμε να την διαβούμε υπό τον φόβο του εκτυφλωτικού της φωτός.. Τετέλεσται. Οριστικά.





Κι αν εκλήθη εσπευσμένα από την παγκόσμια μαφία το ΔΝΤ δεν εκλήθη ως Μεσσίας αλλά ως τερατώδες εργαστηριακό βακτήριο προκειμένου να μας αποσυνθέσει, δεδομένου ότι και αυτοί οι φυσικοί μονοκύτταροι οργανισμοί αρνούνται να μολυνθούν της ακατανίκητης βλακείας μας. Ωστόσο όσο ανασαίνω υποχρεούμαι εκ του ενστίκτου της αυτοσυντήρησής μας να ελπίζω στην Kαθολική εξέγερση των Νεόδουλων Νεορθοδόξων Νεοελλήνων Χριστιανών, κατά της νεοτραπεζιτικής αλλά και της Νεοευρωπαϊκής βαρβαρότητας του τέταρτου Ράϊχ.. Ντόπιου και ξένου..





Ευγένιος Ανδρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ