ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

Αφορμή για αυτό το γράμμα στάθηκε μία πρωτοφανής επίθεση κατά ανθρώπων οι οποίοι αγαπούν την Ελλάδα και την θεωρούν δεύτερο σπίτι τους. Πρόκειται για δύο Ολλανδούς ηλικίας 56 και 70 ετών οι οποίοι επισκέπτονται το Ρέθυμνο τα τελευταία 25 χρόνια για τις διακοπές τους και που τα τελευταία 2-3 χρόνια νοικιάζουν μόνιμα διαμέρισμα και περνούν εδώ τα καλοκαίρια τους ως συνταξιούχοι πλέον. Χθες το βράδυ...






έχοντας προφανώς την εντύπωση ότι η πόλη τους ανήκει έκαναν τρομερή φασαρία και χωρίς κανένα απολύτως λόγο επιτέθηκαν με μπουκάλια και έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού τους και τους κατέστρεψαν το μικρό κήπο που είχαν δημιουργήσει για να ομορφύνουν τον άσχημο τυπικό ελληνικό δρόμο! Τους πέταξαν όλες τις γλάστρες μέσα από τα σπασμένα παράθυρα στο σπίτι και αν δεν καλούσαν οι άνθρωποι την αστυνομία δεν ξέρουμε ως που θα έφταναν. Οι άνθρωποι αυτοί περνούν πολλούς μήνες το χρόνο στην πόλη και είναι ιδιαίτερα αγαπητοί σε όσους τους γνωρίζουν. Οι Ολλανδοί ως γνωστών είναι πολύ ειλικρινείς και αγαπητοί άνθρωποι. Ειρωνία! Οι άνθρωποι αυτοί έχουν βραβευτεί από το Δήμαρχο Ρεθύμνου σε επίσημη εκδήλωση του δήμου για την αφοσίωση και την αγάπη τους προς την πόλη με το να την επισκέπτονται τόσα χρόνια!!! Το συμβάν η αντιμετώπιση της αστυνομίας το έκανε χειρότερο με την ερασιτεχνική και αδιάφορη απέναντι σε ανθρώπους που επισκέπτονται και στηρίζουν ως τουρίστες την χώρα μας στάση της. Ο λόγος της επίθεσης αυτής είναι όπως καταλαβαίνετε απλά και μόνο το γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν στην gay κοινότητα. Αυτή λοιπόν είναι η αντιμετώπισή μας στον τουρισμό και τους ξένους. Αυτή είναι η ελληνική αυθεντική φιλοξενία. Γνωρίζετε καλά ότι έχει ξαναγίνει στο παρελθόν άγρια ρατσιστική επίθεση και δολοφονία στην πόλη μέσα στο σπίτι του θύματος.

Προφανώς οι άθρωποι αυτοί είναι τόσο φοβισμένοι και φοβούνται πλέον για τη ζωή τους και ήδη πακετάρουν βαλίτσες! Η Ισπανία είναι το επόμενο δεύτερο σπίτι τους! Για άλλη μια φορά θα λάμψει η Ελλάδα στα διεθνή μέσα γιατί σίγουρα δεν θα το αφήσουν έτσι!!!



Με εκτίμηση,

ένας πολίτης του κόσμου που έτυχε να εργάζεται στον τουρισμό επειδή τον αγαπά και έμαθε τυχαία το γεγονός.



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 12:24 μ.μ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gerolykoy.Αυτοι οι ανθρωποι αγαπητε μου πολιτη του κοσμου εχουν το θαρρος της γνωμης τους και δεν φοβουντε να δημοσιοποιησουν την ιδιαιτεροτητα τους,οι αλλοι αυτοι που τους απιτεθηκαν επειδη ακριβως δεν εχουν το θαρρος να το κανουν για αυτο επιτιθεντε σε αυτους γιατι απλα τους ζηλευουν γιατι εχουν τη δυναμη να το λενε και να το δειχνουν δημοσια.Οι επιτιθεμενοι ειναι ακριβως αυτο πιου ελεγα χτες με ενα ανεκδοτο.Ειπε ο πατερας στο γιο οταν του δηλωσε οτι ειναι gay.Δεν εισαι gay παιδι μου ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ