ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ




Αγαπητοί συνάδελφοι, Αξιότιμε Πρόεδρε



Δυστυχώς η ανήθικη επίθεση συγκεκριμένων δημοσιογράφων, συνεταίρων του συστήματος, συνεχίζεται και κανείς δεν λέει και δεν υπερασπίζεται την αλήθεια.



Κανείς δεν λέει ότι είμαστε σκληρά εργαζόμενοι, δουλεύοντας πρωί, βράδυ, Σάββατα και Κυριακές και ...

ότι αξίζουμε τα όποια χρήματα παίρνουμε και δεν τα κλέβουμε από κανέναν.



Κανείς δεν λέει ότι δεν είμαστε λαμόγια και δεν έχουμε βουτήξει το δάκτυλο στο μέλι, όπως έχουν κάνει κάποιοι που έχουν εξουσία. Μπορεί να είμαστε πλάι στην εξουσία, δεν είμαστε όμως η εξουσία.



Κανείς δε λέει ότι εξουσία είναι αυτοί που εξαγριώνουν και στρέφουν την κοινωνία εναντίον μας. Αυτοί που μας έχουν κάνει να φοβόμαστε να λέμε ποιοι είμαστε και τι δουλειά κάνουμε για να ζήσουμε.



Αυτοί που θα χαρούν όταν η τράπεζα μας πάρει το σπίτι και όταν δεν θα μπορούμε να ζήσουμε και να σπουδάσουμε τα παιδιά μας. Αυτοί που θα χαρούν να μας δουν εξαθλιωμένους και επαίτες.



Αυτοί που για να αποχαυνώσουν τον κόσμο πουλάνε αίμα, βία και Τζούλια, καταρρακώνοντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αυτοί που για να κρατήσουν το φοβισμένο λαό καθηλωμένο στην πολυθρόνα του, του προσφέρουν υπαλλήλους της Βουλής βορά των λιονταριών.



Αξιότιμε Πρόεδρε, αυτά τα λιοντάρια δεν ικανοποιήθηκαν, όταν τους δωρίσατε δημόσια περιουσία, χαρίζοντάς τους προσωπικό φρουρούμενο χώρο στάθμευσης.



Δεν ικανοποιήθηκαν, όταν περικόψατε τις ποδιές των καθαριστριών και τα ρούχα των κλητήρων για να τους χαρίσετε προσωπικά laptop με χρήματα του σκληρά δοκιμαζόμενου από τα οικονομικά μέτρα Έλληνα φορολογούμενου.



Δεν χόρτασαν όταν κόψατε το 10% των επιδομάτων των υπαλλήλων, αλλά ούτε και όταν κόψατε το 17%. Δεν σταμάτησαν ούτε και τώρα που κόψατε το 48%. Θέλουν και άλλο. Τα θέλουν όλα. Δεν θα χορτάσουν αν δεν πάρουν τη σύνταξή μας, δεν θα χορτάσουν ούτε και όταν χάσουμε την εργασίας μας.



Θέλουν την κεφαλή μας και την κεφαλή σας επί πίνακι. Θέλουν την κεφαλή και των κομμάτων της αριστεράς, γιατί τόλμησαν να υπερασπιστούν χτες τα δικαιώματά μας, ως εργαζομένων, και να διαφωνήσουν με τις σκληρές και άδικες περικοπές που κάνατε.



Στο λαϊκισμό, στον κανιβαλισμό και στους εκβιασμούς πρέπει να αντισταθούμε όλοι μαζί. Κάποιοι στο δημόσιο τομέα ταΐζουν τα λιοντάρια με την ελπίδα ότι δεν θα τους φάνε το χέρι και άλλοι πριν από εσάς τους διόριζαν ως υπαλλήλους της Βουλής. Αν αποφασίσετε να τους αντισταθείτε, να γνωρίζετε ότι θα σταθούμε πλάι σας."



ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

«Ε Ρ Γ Α Ζ Ο Μ Ε Ν Ο Ι Ε Ν Δ Ρ Α Σ Ε Ι»

ΣΗΜΕΙΩΣΗ gerolykos.Κανεις φιλοι υπαλληλοι της βουλης δεν διαμαρτυρηθηκε επειδη δουλευετε και πληρωνεστε κυριακες και σαβατα,ουτε ειπε κανεις οτι δεν παραγετε ερργο στον τομεα σας,εναν τομεα που ειναι ευαισθητος βεβαιως.Αυτο για το οποιο διαμαρτυροντε ολοι οι αλλοι υπαλλοι του δημοσιου και οσονουπω και του ιδιωτικου τομεα,ειναι το αφου εκοψαν 2 μισθους απο αυτους εσεις γιατι να αποτελεσετε εξαιρεση?Αυτο ειναι το ζητουμενο αγαπητοι εργαζομενοι στη βουλη και οχι αν και ποσο δουλευετε,και επ αυτου η επιστολη σας δεν κανει καμια αναφορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ