ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Αγώνα δρόμου έκανε ο Ολυμπιακός για να δηλώσει τελευταία στιγμή την ομάδα βόλει Champions League της επόμενης περιόδου, καθώς λόγω οικονομικών προβλημάτων η διοίκηση είχε αποφασίσει να μην δηλώσει την ομάδα!










Σήμερα Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα της δήλωσης συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βόλει και η διοίκηση του Ερασιτέχνη λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων είχε αποφασίσει να μην δηλώσει την ομάδα στο Champions League. Κι όλα αυτά, μόλις την επομένη από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού που αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας... Το ίδιο φαινόταν να ισχύει και με την γυναικεία ομάδα που δεν θα τη δήλωναν στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας!



Ωστόσο μόλις έγινε γνωστή η απόφαση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού ασκήθηκαν έντονες πιέσεις από φίλους της ομάδας, που καταλάβαιναν ότι η συγκεκριμένη ενέργεια θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα για το γόητρο και το κύρος του ιστορικού συλλόγου αλλά και για το ελληνικό βόλει! Οι πιέσεις τελικά έπιασαν τόπο και την τελευταία στιγμή ο έφορος του τμήματος βόλει Βασίλης Καλιμάνης έκανε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να προλάβει να δηλώσει τις ομάδες στην Ευρώπη, πριν εκπνεύσει η διορία...



Το σίγουρο είναι ότι η «μαύρη τρύπα» στην ομάδα είναι τεράστια και ο Ερασιτέχνης απειλείται με οικονομικό κραχ με τεράστιες επιπτώσεις στον ελληνικό αθλητισμό. Η αδυναμία της διοίκησης να καλύψει το οικονομικό κενό έχει ως αποτέλεσμα οι αθλητές όλων των τμημάτων να είναι απλήρωτοι και κανείς να μην γνωρίζει ποια θα είναι η επόμενη μέρα, καθώς η αδυναμία της διοίκησης να σηκώσει το βάρος του Ολυμπιακού, είναι πλέον εμφανής.



Ναι από ΠΑΟ, όχι από Πανελλήνιο



Ο ίδιος προβληματισμός υπήρξε και στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού. Τα οικονομικά προβλήματα ταλαιπωρούν όλους τους μεγάλους συλλόγους, παρόλα αυτά οι «πράσινοι», όπως άλλωστε έκανε και ο «αιώνιος» αντίπαλός τους έκαναν τη σχετική επιβεβαίωση.



Αντιθέτως, δεν συνέβη το ίδιο και με τον Πανελλήνιο, οι διοικούντες του οποίου αποφάσισαν να μη δηλώσουν την ομάδα στα Κύπελλα Ευρώπης της ερχόμενης περιόδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ