ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΘΡΑΣΟΣ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


"«Να δεις που στο τέλος, θα μας πούνε και μαλάκες !...», τραγούδαγε ο Μηλιώκας, σε μιαν άλλη εποχή, με διαχρονικούς όμως στίχους. Το κάτεργο της οικονομικής κρίσης για το λαό, κάποιοι επιχειρούν να το βαπτίσουν, αλλά και να το χρησιμοποιήσουν ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ, για τον εξαγνισμό των ίδιων και του συναφιού τους.


Οι …άσπιλοι κι αμόλυντοι μεγαλοεπιχειρηματίες, δια του …μόνιμου εκπροσώπου τους, βρήκαν την ευκαιρία να περάσουν στην κριτική και τις νουθεσίες. Η τάξη τους δεν νοιώθει, καν, την ανάγκη ν΄ απολογηθεί, ήταν πάντα θετική και ωφέλιμη για τον τόπο και το λαό, ακόμα κι όταν...







έπαιρνε αβέρτα κουβέρτα τις κρατικές ενισχύσεις ή τις επιχορηγήσεις, όταν βούταγε τα θαλασσοδάνεια, όταν έκλεβε τις εισφορές στα Ταμεία, όταν κερδοσκοπούσε με τις τιμές των προϊόντων, όταν δημιουργούσε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα στις επιχειρήσεις και τα εργοστάσια.

Θέλει να κάνει και κριτική ο κ. Δασκαλόπουλος, τολμάει να αρθρώσει και στρατηγική πρόταση εξόδου από την κρίση, με πολιτικούς όρους και χαρακτηριστικά. ΄Εχει το θράσος ν΄ απευθυνθεί στο λαό, που υποφέρει και βογγάει από τη λιτότητα και τις περικοπές των δικαιωμάτων του, ποιος, αυτός που – όπως γράφτηκε – την ώρα του μαρτυρίου του λαού, ο ίδιος αγόραζε πίνακες ανά τις Ευρώπας, αξίας ενός εκατομμυρίου Ευρώ !!!



Τι άλλο να περιμένει κανείς και τι άλλο να μας εκπλήξει και να μας εξοργίσει ; Εδώ, ακόμα κι ο Αλογοσκούφης διαμαρτύρεται και ζητάει το λόγο για το ό, τι τον κατηγορούνε και του κάνουν κριτική για την πολιτική του ! Τι άλλο ?..."

http://www.logoplokies.blogspot.com/



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:21 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ