ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

"Πάνω σε έναν 63χρονο καρδιοπαθή φαίνεται ότι χόρτασε τις σεξουαλικές της ορέξεις μια 31χρονη νοσοκόμα σε Κέντρο Υγείας της Αχαΐας!




Ο ασθενής από την Κόρινθο ένιωσε ενοχλήσεις στην καρδιά και ζήτησε από την κόρη του να τον μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας. Εκεί, τον παρέλαβε η νοσοκόμα που είχε βάρδια και, αφού...



τον έβαλε στο φορείο, τον οδήγησε σε ένα δωμάτιο και απαγόρευσε στην κόρη του την είσοδο.



Η ώρα περνούσε και ο γιατρός δεν έλεγε να εμφανιστεί. Έτσι, μετά περίπου από 45 λεπτά, η κόρη μπήκε στο δωμάτιο και αντίκρυσε τον 63χρονο με το πουκάμισο και το παντελόνι ανοικτό, σε άθλια κατάσταση, να κάθεται σε μία καρέκλα!



Όπως υποστηρίζει η κοπέλα, ο πατέρας της δεν μπορούσε καν να μιλήσει και, αφού τον εξέτασε ο γιατρός, έφυγαν.



Έπειτα από 2 ημέρες, ο 63χρονος χήρος εξιστόρησε στον αδερφό του τον βιασμό. Όπως είπε, η 31χρονη του άνοιξε τα ρούχα και, αφού του έκανε «πικάντικα» σχόλια και τον χάιδεψε ακόμα και στα γεννητικά όργανα, κάθισε πάνω του και τον βίασε!



Σοκαρισμένος, ο αδερφός του συνέστησε να μιλήσει στα 3 του παιδιά.



Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας», η οικογένεια έχει απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της Πάτρας και εντός των ημερών αναμένονται μηνύσεις και αγωγές.



Η κατάσταση της υγείας του ασθενή δεν εμπνέει καμία ανησυχία - άγνωστο αν αυτό οφείλεται στον γιατρό ή... την νοσοκόμα!"



http://clopyandpaste.blogspot.com







Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:20 π.μ.

Ρε μαστορα 31 χρονων νοσοκομα σε πηδηξε κι αντι να της πεις ευχαριστω και να ξαναπας της κανεις και μηνυση?Θα βρεις πολλες τριανταρες τωρα στα 63 σου?Εγω φιλε θα της εστελνα και λουλουδια την αλλη μερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ