ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

KAI ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Καμπούρης..

Ο χοντροκουράδας εργοδότης ταξιδευτής στόκος με το λευκό τσουλούφι ξαναχτύπησε... Αυτη τη φορά έστειλε στο νοσοκομείο με έμφραγμα γνωστό δημοσιογράφο της τηλεόρασης... Η μαλακία του είναι τόσο μεγάλη που τον "έστειλε" σε μαιευτηριο να νοσηλευτεί...

Α ρε Μαλέλη με τα δημιουργήματά σου, που σαν τις κατσαρίδες, επιβιώνουν παντού και πάντα. Ο μπουχέσας τώρα άρχισε να απειλεί και με μηνύσεις και αγωγές συναδέλφους οι οποίες όταν πρωταγωνιστούσαν στα τηλεοπτικά δρώμενα ο.. μ@λ@κας δεν ήταν ούτε σπέρμα στ αρχ... του πατερα του. Βρε γελοιε καραγκιόζη σε φτύνει όλο το συνάφι κι εσυ νομίζεις οτι ψιχαλίζει.

Και όπως είπαμε τα παντελόνια να τα βγάλεις και να φορέσεις καμιά φουστίτσα κλαρωτή γιατί τα παντελόνια τα φοράνε όσοι έχουν "περιεχόμενο". Καιρός είναι να μάθει ο κόσμος τις ιδιαίτερες ικανότητες σου στο να εξαπατάς τον κόσμο και τους συνεργάτες σου λαμόγιο της κακιάς ώρας. Θυμάσαι στο ΣΚΑΙ που έδινες χαρτζηλίκι σε αλβανούς για να έρχονται στο κανάλι να ζητάνε δηθεν και καλά τα λεφτα που τους χρωστουσε το κανάλι απο τα ταξίδια σου στην αλβανία όπου υποτίθεται οτι σου έκαναν τον ταξιτζή και μετά τσέπωνες τα φράγκα δίνοντας τους ένα χιλιάρικο?

Αυτες τις απάτες σου δεν τις ξερει ο κοσμος αλλά ήρθε η ώρα να της μάθει μαζί και με άλλα πολλά απο τα μετέπειτα κανάλια που πέρασες και τα έκανες πλακάκια με διαφορα γραφεια για να κονομας σε βαρος του καναλιου ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑ δεν σε γουσταρει ουτε ενας συναδελψος σου, ακομα κι αυτες οι μαλακισμενες που σε βγαζουν να λες τις μαλακιες σου με περισπουδαστο υφος πισω απο την πλατη σου γελανε και λενε ποσο μεγαλος μαλακας εισαι. Οξω π@@@τη απ την παραγκα.... θυμασαι ποια το ελεγε αυτό?
anergoidimosiografoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ