ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΠΡΩΤΟΝ ΤΙ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΤΑ.

Καταγγελία για camping στην Αρχαία Επίδαυρο..

"Απίστευτα χάλια που ντροπιάζουν την χώρα μας, τον πολιτισμό μας και διώχνουν τους τουρίστες σε καιρούς τόσο δύσκολους για τον τουρισμό μας.

Δείτε τι συμβαίνει στο Camping Nicolas 2 στην ακτή Γιαλάσι στην Αρχαία Επίδαυρο τις τελευταίες μέρες.

1. Ο ιδιοκτήτης (κ. Γκ...) έχει επιτρέψει σε αντίθεση με τις κείμενες λιμενικές και άλλες διατάξεις την είσοδο και διαμονή σε δεκάδες κατόχους σκυλιών οι οποίοι καθημερινα βάζουν τα σκυλιά να κάνουν τις ανάγκες και το μπάνιο τους στην πεντακάθαρη θάλασσα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς διαπληκτισμοί και.. τσακωμοί μεταξύ των υπολοίπων λουομένων ξένων και Ελλήνων, ενοίκων του camping αλλά και τουριστών από διπλανά ενοικιαζόμενα δωμάτια. Απερίγραπτη κατάσταση και δυσφήμηση του πολιτισμού μας. Η δε στάση του ιδιοκτήτη είναι άκρως υπεροπτική, αλαζονική και ειρωνική του τύπου "δεν με αγγίζει κανείς" και με λόγια όπως "κάντε μου μήνυση" !!!!

2. Το mini market το οποίο διατηρεί εντός του camping ο ιδιοκτήτης και διαχειρίζεται ο υιος του, με διάφορες απερίγραπτες δικαιολογίες και προφάσεις, αποφεύγει συστηματικά την έκδοση αποδείξεων. "Ελάτε αργότερα που θα είναι το αφεντικό" και άλλες απίστευτου κάλους δικαιολογίες.

3. Η πισίνα που βρίσκεται εντός του camping δεν συντηρείται με αποτέλεσμα να είναι φανεροί, πολλές ημέρες τώρα, οι κίνδυνοι επιμολύνσεων των λουομένων που κάνουν χρήση της. Στις όποιες συστάσεις και παρατηρήσεις προς τον ιδοκτήτη, αυτός αρκειται σε εκφράσεις του τύπου "θα κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά μην ανησυχείτε δεν υπάρχει πρόβλημα, μπείτε άφοβα".

4. Απερίγραπη κατάσταση και στα κοινόχρηστα ντουζ του με προφανή σημάδια μούχλας, μηκυτών κλπ.

5. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός και τήρηση κανόνων ησυχίας, έστω και τις ώρες κοινής ησυχίας, αφού καθένας κάνει ότι θέλει όποτε θέλει εκμεταλευόμενος την ανοχή και πλήρη αδιαφορία του ιδιοκτήτη.

Πόσο χαμηλά ακόμα θα φτάσουμε ? Βαλτώσαμε πια ... Πότε θα καταλάβουμε σαν λαός ότι τέλειωσαν αυτά που ξέραμε...."
αναγνωστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ