ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΣΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΗΣ?

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

Δεν κάνουν πίσω οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων


Με ομόφωνη δια βοής οι ιδιοκτήτες των φορτηγών και βυτιοφόρων αποφάσισαν τη συνέχιση της απεργίας παρά την πολιτική επιστράτευση που επιβλήθηκε από τον ΓΑΠ και τους συνεργάτες του.
Σε δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Χερσαίων και Εμπορευματικών Μεταφορών κος Γ. Τζωρτζάτος είπε μεταξύ των άλλων
«Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μνημόσυνο για τις άδειές μας…. παλεύουμε για να διατηρήσουμε τα περιουσιακά μας στοιχεία»
Η κυβέρνηση για να τους «καλοπιάσει» τους είχε προσφέρει εκτός από την επιπλέον άδεια, φορολογική απόσβεση της αξίας των αδειών πέραν της τριετίας.
Ενώ οι ιδιοκτήτες μαζί με το προεδρείο ξεκίνησαν πορεία προς την Βουλή αυτής εδώ της χώρας για να επιδώσουν το ψήφισμα τους.
ΑΠΟΨΗ: ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΟ
1.
Για να πω την αλήθεια εν μέρει θίγομαι γιατί τα βενζινάδικα της περιοχής μου δεν έχουν σταγόνα από την άλλη όμως και αυτή τι να κάνουν .
2. Είμαστε μια χώρα που ο καθένας έχει σηκώσει το μπαϊράκι του και για το συμφέρων του αποκλείει όλους τους άλλους ….. τους έχω συνηθίσει τους έχω βαρεθεί ΑΛΛΑ δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο.
3. Για να πω και την αλήθεια θέλει και πολλά κιλά ΑΡΧ@#@ για να πας κόντρα στον Αδόλφο ΓΑΠ
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ:
1. Είναι η υποχρεωτική παροχή των προσωπικών υπηρεσιών
2. Είναι το Νομοθετικό Διάταγμα 17/1974 «Περί Πολιτικής Σχεδιάσεως Εκτάκτου Ανάγκης».
3. Εφαρμόζεται όταν υπάρχει αιφνίδια κατάσταση προκαλούμενη είτε από φυσικά ή από άλλα γεγονότα ή από ανωμαλίες κάθε φύσης και η οποία έχει ως αποτέλεσμα την παρακώλυση και τη διατάραξη της οικονομικής και κοινωνικής ζωής της χώρας. (εδώ υπάρχει ένα κενό από την μεριά της κυβέρνησης γιατί από την στιγμή που κινούνται ιδιωτικά φορτηγά και βυτία ΔΕΝ έπρεπε να εφαρμοσθεί ενώ και με το άρθρο 22 παρ. 3 «Απαγορεύεται οποιαδήποτε μορφή αναγκαστικής εργασίας»).
4. Σε περίπτωση άρνησης κινείται άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία και επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ