ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ

Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2010

“Επαγγελματικός τσαμπουκάς φορτηγατζήδων VS στη διστακτικότητα της Πολιτείας”

Το θέμα δεν είναι το τι κάνουν οι γνησιότεροι εκφραστές του τσαμπουκά στην Ελλάδα αλλά τι κάνει η συντεταγμένη Πολιτεία, που προς το παρόν έχει χαθεί στα πλοκάμια της γραφειοκρατίας.
Αυτοί, όπως και πολλοί άλλοι πριν, αλλά και ακόμη περισσότεροι αύριο, καλά κάνουν και  διεκδικούν για πάρτη τους τον ουρανό με τα’ άστρα. Άλλωστε γνωρίζουν πολύ καλά τη νωθρότητα, την αναποφασιστικότητα, την τυπολατρία, την ατιμωρησία και την αναξιοπιστία της κρατικής μηχανής.
Συνεχίστε την απεργία φίλοι φορτηγατζήδες!!!

Αποδείξτε ότι κι αυτή η κυβέρνηση είναι μόνο παχιά λόγια, αλλά στερείται στοιχειώδους τσαμπουκά που εσείς διαθέτετε σε πλεονασμό!!! Ότι τρέμει στην ιδέα  να στείλει πίσω από τα κάγκελα μερικούς από εσάς που ατυχώς παρανοήσατε την ιδέα της ισονομίας και ισοπολιτείας και θρασύτατα και ανερυθρίαστα ταυτισθήκατε με τους εξεγερμένους Επαναστάτες του 1821!!!!
Συνεχίστε την απεργία και δώστε το δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα να αγνοήσουν στο μέλλον οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης!!!
Ένα κράτος που κανείς δε σέβεται κανέναν
Ένα κράτος που όλοι έχουν δικαιώματα και τα εξασκούν μέχρι τέλους και κανένας δεν αποδέχεται ότι έχει υποχρεώσεις.
Ένα κράτος που οι νόμοι είναι πάρα πολλοί αλλά δεν εφαρμόζεται κανένας.
Ένα κράτος που οι συντεχνίες και οι συνδικαλιστές κυβερνούν  η δε Κυβέρνηση διαβουλεύεται, συμβουλεύει  και στο τέλος υποκύπτει!!!
Μόνο που τώρα τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά απ’ ότι γνωρίζατε, γιατί προέκυψε πλέον μεγαλύτερος και ισχυρότερος εκβιαστής για την κυβέρνηση!!!
ΔΝΤ  είναι το όνομά του… και οι μέθοδοι και πρακτικές που ακολουθεί έχουν μεγαλύτερη φαντασία από τη δική σας παρωχημένη τσαμπουκαλίστικη μεγαλοστομία….
Επιτέλους αγαπητή κυβέρνηση πάντα θα υπάρχει ένας εκβιαστής που θα σε καθοδηγεί ;
Δείξε και πείσε μια φορά από μόνη σου ότι είσαι αποφασισμένη να κάνεις κάτι για την προστασία της κοινωνίας απο μια ακραία συντεχνιακή ομάδα εξεγερμένων  υπερασπιστών των μονοπωλιακών τους συμφερόντων….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ