ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Ο ΜΠΟΥΜΣΟΝΓ ΣΤΟΝ ΠΑΟ

Το παρασκήνιο της επιλογής Μπουμσόνγκ και ο ρόλος του Σισέ


Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Μετά τη συμφωνία τους με τον Γάλλο διεθνή αμυντικό από τη Δευτέρα (26/7), οι "πράσινοι" τα βρήκαν και με τη Λιόν αργά το βράδυ της Τρίτης και ο 30χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται την Τετάρτη ή την Πέμπτη στην Αθήνα για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό με ετήσιες αποδοχές που θα ξεπερνούν το 1 εκ. ευρώ (η Λιόν θα εισπράξει κάποιο ποσό).
Με αφορμή τη λήξη του σίριαλ για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μετά από έξι μήνες μας δίνεται η ευκαιρία να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Ο Μπουμσόνγκ βρισκόταν στη λίστα του Νίκου Νιόπλια, πίσω όμως από τον Μπορντόν και τον Κρις. Ο πρώτος όμως προτίμησε τα πολλά χρήματα που του έδωσε ομάδα από το Κατάρ ενώ ο δεύτερος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Λιόν.
Ο Γκαλάς προτάθηκε στον Παναθηναϊκό μετά την κατάρτιση της λίστας του Νιόπλια αλλά η οικονομική διαφορά που τον χώριζε με τους πράσινους ήταν πολύ μεγάλη αφού ξεπερνούσε το 1εκ. ευρώ το χρόνο. Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό υπήρχε δισταγμός για το γεγονός ότι κανένας άλλος σύλλογος δεν ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη.
Ο παράγοντας Σισέ
Oταν ο Τζιμπρίλ Σισέ ρωτήθηκε για τον Μπουμσόνγκ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρώην συμπαίκτη του στην Οσέρ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα δίνει όλα για την ομάδα. Αντιθέτως, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στο περσινό πρωτάθλημα δεν έδειξε τόσο “ζεστός” για τον Γκαλάς κάτι που φάνηκε στις δηλώσεις που έκανε στην Αυστρία.
Σε κάθε περίπτωση ο Μπουμσόνγκ αναμένεται να προσαρμοστεί άμεσα στον Παναθηναϊκό έχοντας στο πλευρό του τον πρώην συμπαίκτη του στην Οσέρ Σισέ αλλά και τον πρώην συμπαίκτη του στη Λιόν Γκοβού.
Οι πρωταθλητές, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν θα κινηθούν για άλλον στόπερ ενώ οι Μπουμσόνγκ και Καντέ θα έχουν τον πρώτο λόγο για το βασικό σχήμα. Οι Μπιάρσμιρ και Σαριέγκι θα είναι οι αναπληρωματικοί ενώ υπάρχει πάντα και η λύση του Κώστα Κατσουράνη (από τη στιγμή που ο Χρήστος Μελίσσης θα αποτελέσει παρελθόν). Η τριάδα των τερματοφυλάκων τέλος, μετά την αποχώρηση του Γκαλίνοβιτς, θα απαρτίζεται από τους Τζόρβα, Φερνάντεζ και Καρνέζη.
Τα λέει με τη διοίκηση ο Νιόπλιας
Στις 48 ώρες που μεσολαβούν μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για την Αμερική, ο Νίκος Νιόπλιας θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση προκειμένου να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον των Κλέιτον, Γκάμπριελ και Δημούτσο.
Μοναδική εκκρεμότητα στο μεταγραφικό πεδίο είναι η απόκτηση ενός επιθετικού ο οποίος θα παίζει τόσο ως φορ, όσο και ως περιφερειακός. Δεν αποκλείεται σ' αυτήν την περίπτωση να ενεργοποιήσει τους συνδέσμους του στην Ιβηρική Χερσόνησο ο Κάρλος Φρέιτας. Μία περίπτωση που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό είναι ο Βραζιλιάνος Ιλάν που έμεινε ελεύθερος από τη Γούεστ Χαμ και οι φίλαθλοι τον θυμούνται από τα παιχνίδια της Σεντ Ετιέν με τον Ολυμπιακό.
16 σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ