ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Απίστευτα κι όμως αληθινά!

Δεν έτρωγε επί 10 χρόνια, αλλά γέννησε! Η 32χρονη Χιόγκ Ζαϊτιγκ που δεν μπορούσε να φάει επί μια 10ετία και ζούσε μόνο με ενδοφλέβιους ορούς, γέννησε το 1995 ένα υγιέστατο κοριτσάκι... Η κ.Ζαϊτιγκ αρρώστησε πριν 17 χρόνια, παρουσιάζοντας παρόμοια συμπτώματα με το κοινό κρυολόγημα, όμως οι γιατροί δεν μπορούσαν να διαγνώσουν την ασθένεια. Το 1987 δυνάμωσε συνάπτοντας στη συνέχεια γάμο μ' ένα φοιτητή.


Πήρε δίπλωμα με ... 632 μαθήματα. Δεκαεπτά ολόκληρα χρόνια χρειάστηκε ένας Βρετανός κάνοντας 632 μαθήματα για να πάρει δίπλωμα οδήγησης. Στο ... ενεργητικό της μαθητείας του στο τιμόνι συγκαταλέγονται 5 αυτοκίνητα που κατέστρεψε γιατί παρ' όλα τα μαθήματα εξακολουθούσε να μπερδεύει το γκάζι με το φρένο.


Βρετανικές ερωτικές φαντασιώσεις: Οι Βρετανοί κάνουν επτά φορές έρωτα την ημέρα νοερώς. Αυτό έδειξε έρευνα του περιοδικού Mens Helth Magazine, αποκαλύπτοντας επίσης ότι "οι σεξουαλικές φαντασιώσεις βελτιώνουν την ποιότητα της πραγματικής σεξουαλικής μας ζωής. Η έρευνα δείχνει ότι οι σεξουαλικές φαντασιώσεις προκύπτουν πιο συχνά στους άνδρες, οι οποίοι φαντάζονται πως κάνουν έρωτα τουλάχιστον 2.555 φορές το χρόνο. Επομένως συνεχίστε να ονειρεύεστε", επισημαίνει το περιοδικό.


Προτιμούν σοκολάτα αντί για σεξ! Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της Ένωσης Καναδών Ζαχαροπλαστών στο Τορόντο, έδειξε ότι το 38% των Καναδών, εάν είχε ελεύθερη επιλογή, θα προτιμούσε να φάει μία σοκολάτα παρά να κάνει έρωτα με μια λαχταριστή γυναίκα. Στο ερώτημα "γιατί", το 15% των ερωτηθέντων απάντησε ότι το να τρώνε σοκολάτα τους προκαλεί ένα αίσθημα "μεγάλης έκστασης", ενώ το 19% είπε ότι με τη σοκολάτα "αισθάνονται πολύ καλύτερα, έτσι κι αλλιώς".


Οργασμός με ένα χασμουρητό! Το αντικαταθλιπτικό σκεύασμα χλωριμιπραμίνη σε ορισμένους ασθενείς προκαλεί μια περίεργη όσο και ευχάριστη παρενέργεια: κάθε φορά που χασμουριούνται έρχονται σε οργασμό. Μελέτη Καναδών επιστημόνων, που δημοσιεύτηκε στο Canadian Journal of Psychiatry, αναφέρει ότι 4 ασθενείς που έπαιρναν το φάρμακο είχαν οργασμούς με κάθε χασμουρητό τους. Einai μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μια γυναίκα που υποβαλλόταν σε θεραπεία με το συγκεκριμένο αντικαταθλιπτικό, ήθελε να συνεχίσει τη λήψη του και μετά την αποθεραπεία της, καθώς ερχόταν σε οργασμό ακόμα κι αν χασμουριόταν σκόπιμα.


Πνίγηκαν 6 άτομα για να σώσουν ένα... κοτόπουλο, το οποίο βγήκε μόνο του Έξι άτομα, τέσσερα από τα οποία ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας, πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να σώσουν ένα κοτόπουλο που έπεσε στο πηγάδι στο χωριό Ναζλέτ Εμαρά της νότιας Αιγύπτου. Σύμφωνα με την εφημερίδα "Αλ Αχράμ" η τραγωδία ξεκίνησε όταν το 18χρονο μέλος της αγροτικής οικογένειας έπεσε στο πηγάδι για να σώσει το κοτόπουλο. Βλέποντάς τον να πνίγεται έσπευσαν σε βοήθεια τα τρία του αδέλφια, ηλικίας 20, 16 και 14 ετών, τα οποία πνίγηκαν επίσης, το ένα μετά το άλλο. Δύο γείτονες που έτρεξαν να τους βοηθήσουν είχαν την ίδια τύχη. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην συνέχεια, αφού ανέσυραν τα πτώματα από το πηγάδι, ανακάλυψαν το κοτόπουλο σώο και αβλαβές να επιπλέει, ανυποψίαστο για την πρωτοφανή τραγωδία που προκάλεσε.


"Πύργος" με 28.000 ανθρώπινα δόντια! Πύργος δυόμισι μέτρων με 28.000 άρρωστα δόντια ασθενών του, που αντιπροσωπεύουν πέντε διαφορετικούς τύπους οδοντιατρικών παθήσεων, κατασκεύασαν ο 52χρονος Κινέζος Γιου Κιάν, οδοντίατρος επί 32 χρόνια, μαζί με έξι φοιτητές του, προσπαθώντας να ανυψώσει την κοινωνική συνείδηση για την υγιεινή των δοντιών. Ο Γιου Κιαν προέρχεται από οικογένεια οδοντιάτρων και έχει θεραπεύσει περισσότερους από 100.000 ασθενείς στην περιφέρεια Κιγνάν της βορειοδυτικής Κίνας. Η κατασκευή του "πύργου" άρχισε το 1993 και χρησιμοποιήθηκαν διάφορες συγκολλητικές ουσίες.


Ευαισθητοποίηση με καζανάκια... Ένα ακόμη μουσείο άνοιξε τις πόρτες του στο Βρετανικό κοινό τα εκθέματά του όμως απέχουν αρκετά από τα συνηθισμένα αφού πρόκειται για ... τουαλέτες και καζανάκια! Φυσικά το "μην αγγίζεται" δεν ισχύει για το νέο αυτό μουσείο, το αντίθετο μάλιστα. Οι επισκέπτες παροτρύνονται να ... "τραβήξουν με υπερηφάνεια το καζανάκι" - αυτό είναι και το όνομα της έκθεσης αυτής - της διαφανούς τουαλέτας και να παρακολουθήσουν την "αξιοθαύμαστη" λειτουργία της αποχέτευσης.


Ρεκόρ στον τελικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος εξόντωσης κουνουπιών. Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εξόντωσης κουνουπιών που διενεργήθηκε φέτος στη Λαπωνία, νικητής αναδείχθηκε ένας νεαρός Φιλανδός, σκοτώνοντας 21 κουνούπια, πετυχαίνοντας έτσι νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Τη πρώτη θέση κατέκτησε ο 17χρονος Χάρρυ Πελομπά, κερδίζοντας έτσι ένα ασημένιο κύπελλο καθώς και ένα Σαββατοκύριακο διακοπών για δύο σε θέρετρο της Λαπωνίας. Η αναμέτρηση, έγινε στο Πελκοσενιέμι 1.000 σχεδόν χιλιόμετρα βόρεια του Ελσίνκι, όπου ο ήλιος δεν δύει επί πολλές εβδομάδες το καλοκαίρι. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να σκοτώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κουνούπια μέσα σε πέντε λεπτά χωρίς τη βοήθεια εντομοκτόνων, δικτύων ή μυγοσκοτώστρας.


Διάλειμμα για ...σωματικές ανάγκες. Η απεργία τουλάχιστον 250 εργατών ενός σφαγείου κρεάτων στο Κιμπέρλ, της βορειοδυτικής Γαλλίας έληξε μετά τη μερική νίκη τους για την ανατροπή του "διατάγματος" του εργοδότη τους, που τους επέβαλε να πηγαίνουν στην τουαλέτα σε καθορισμένες ώρες και σε αντίθετη περίπτωση να τιμωρούνται με περικοπές στο μισθό τους. Σύμφωνα με τον περιορισμό αυτόν, οι εργάτες έπρεπε να επισκέπτονται την τουαλέτα μόνο στη διάρκεια των πεντάλεπτων διαλειμμάτων, τρεις φορές την ημέρα.


Καλός υπάλληλος σε βαθμό εξόντωσης. Ένας λογιστής κόντεψε να πεθάνει στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει τον διευθυντή του με την εργατικότητα και την συνέπειά του. Όταν ο 48χρονος Γκαμπριέλ Αλιέφ είδε τον διευθυντή του να μπαίνει στο ασανσέρ, ανέβηκε τρέχοντας 7 ορόφους και κατάφερε να καθίσει στο γραφείο του λίγα δευτερόλεπτα πριν μπει στην αίθουσα ο διευθυντής. Ξαφνικά όμως κατέρρευσε.


Μίνι ζωολογικός κήπος σε βαλίτσες!! Οι άνδρες της ασφάλειας του αεροδρομίου του Καΐρου έμειναν έκπληκτοι όταν άνοιξαν για έλεγχο τις αποσκευές ενός Ρώσου που είχε ως προορισμό το Βελιγράδι και βρέθηκαν ενώπιον ενός... μίνι ζωολογικού κήπου. Ο άνδρας αυτός είχε βάλει μέσα στις βαλίτσες του 66 ζώα, μεταξύ των οποίων 2 κροκόδειλους και 17 χαμαιλέοντες, 12 φίδια, 28 σαύρες, 2 αλεπούδες και 5 τρωκτικά, και προσπαθούσε να τα περάσει λαθραία, ανακοίνωσαν οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου.


Δημιουργήθηκε πανεπιστήμιο πεζοδρομίου. Οι αγύρτες, οι άστεγοι και οι ζητιάνοι έχουν πλέον το δικό τους πανεπιστήμιο στην Ιταλία, όπου δε θα μαθαίνουν τη συνηθισμένη ύλη, που διδάσκεται στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, αλλά τις τεχνικές για επιβίωση στη ζούγκλα του τσιμέντου. Πληρώνοντας δίδακτρα 30.000 λιρέτες (περίπου 4.500 δρχ.) ο σπουδαστής θα μαθαίνει πως μπορεί να φτιάχνει κρεβάτι από χαρτόκουτα, πως να βρίσκει μέρη για να φάει και να κοιμηθεί αλλά και πως να εφαρμόζει την "εκλεπτυσμένη τέχνη του ζητιάνου" σύμφωνα με τον Εβιο Μπότα, διευθυντή της σχολής "La Strada" (Ο Δρόμος).


Ερωτευμένος σφηνώθηκε σε καμινάδα. Στη Ρώμη, ένας νεαρός Ιταλός που προσπαθούσε να γοητεύσει την φιλενάδα του σαν Άι Βασίλης, ενώ απουσίαζαν οι γονείς της, απέτυχε όταν σφηνώθηκε στο στενό καπναγωγό και φώναξε "βοήθεια". Oi πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν από την κοπέλα δήλωσαν ότι υποχρεώθηκαν να καταστρέψουν πλήρως την καμινάδα για να απελευθερώσουν τον νεαρό.


Αν και... νεκρός έλαβε 4,6% των ψήφων. Νεκρός...προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών που διεξήχθησαν στη Βουλγαρία ο 76χρονος Άντον Κόλεφ. Ο Κόλεφ ήταν υποψήφιος των κομμουνιστών στη Βάρνα, αλλά πέθανε ξαφνικά 3 μέρες πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών. Στις εκλογές είχε συγκεντρώσει το 4,6% των ψήφων και είχε συμπεριληφθεί μεταξύ των επικρατέστερων για τον δεύτερο γύρο. Το μπέρδεμα ανακαλύφθηκε όταν ένας ψηφοφόρος τηλεφώνησε σπίτι του για να του δώσει συγχαρητήρια, οπότε αναγκάστηκε να...συλλυπηθεί την οικογένειά του.


Η κούκλα που σώζει μοναχικούς. Γερμανική εταιρεία κατασκεύασε και είναι έτοιμη να προωθήσει στην αγορά μια φουσκωτή κούκλα από καουτσούκ με το όνομα "Σωτηρία", η οποία θα αποθαρρύνει τους επίδοξους κακοποιούς να επιτίθενται σε μοναχικές γυναίκες οδηγούς. Η κούκλα που δεν υπερβαίνει τις 34.000 δρχ μοιάζει αληθινή και μπορεί να καθίσει "δίπλα" στη οδηγό αποτρέποντας έτσι τους επίδοξους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ