ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΚΩΛΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ

Η πριγκίπισσα… είναι γυμνή!

•13/07/2010 • Γράψτε ένα σχόλιο

Τα λευκά διαφανή μπικίνι θέλουν και πριγκιπικούς… κώλους, σκέφτηκε η πριγκίπισσα της Αγγλίας Βεατρίκη, εμφανιζόμενη με τα… πάντα όλα έξω, προκαλώντας το φακό των παπαράτσι, παραφράζοντας προφανώς την ρήση “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν κι επιδέξιους κώλους” .


 Η 21χρονη γαλαζοαίματη εθεάθη έτσι πάνω σε κότερο αλλά δεν την ένοιαξε και πολύ απ’ ότι φαίνεται (και φαίνονται πολλάαααα). Αχ, αυτός ο μπαμπάς της (ο πρίγκιπας Ανδρέας), θα του’ ρθει κόλπος με τα νέα της καμώματα… Καθ’ ότι η Princess Beatrice δεν είναι και κανένα ήσυχο κοριτσάκι… Και σε πασαρέλα έχει ανέβει και το αίμα του ανεβάζει- του μπαμπά- με την πλούσια εναλλαγή γκόμενων (αν και μόλις 21 Μαϊων) που έχει γράψει στο ερωτικό της καρνέ, αλλά και για τους οποίους βαρέθηκαν να γράφουν τα σκανδαλοθηρικά βρετανικά περιοδικά. 


Ο φόβος δε, τόσο του μπαμπά όσο και της μαμάς Σάρας Φέργκιουσον είναι μήπως παρασύρει στα ξενύχτια, στα ποτά και στις γυναίκες- sorry, στους γκόμενους, και τη μικρότερη αδελφή της Ευγενία. Αχ, καημούς και βάσανα που έχουν κι οι γαλαζοαίματοι… Μαύρο το χαβιάρι, παλιό το κρασί…

   
  Bookmark             and       Share

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ