ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ Π(Θ)ΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Γιώργος στους υπουργούς> Κάντε διακοπές χωρίς ενοχές!


 "Kάντε διακοπές χωρίς ενοχές!..."  <<< click ΕΔΩ>>>

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος με διάγγελμά του απο το ακριτικό Καστελόριζο, οδήγησε τη χώρα στην αιχμαλωσία του ΔΝΤ, καλεί τους υπουργούς του να χαλαρώσουν κα να κάνουν διακοπές χωρίς ενοχές.

Καθότι τα κουρασμένα παλικάρια (με λίγες εξαιρέσεις που πραγματικά κουράζονται όπως εκατομμύρια Ελληνες πολίτες, δίχως αύριο) με τη τρυφηλή ζωή στα κλιματιζόμενα γραφεία και την μαλθακότητα της λιμουζίνας που τους μεταφέρει αγόγγυστα στη διαδρομή σπίτι-γραφείο-Κολωνάκι, έχουν ανάγκη απο ξεκούραση.

Κουράστηκαν τα αγοράκια του Γιώργου να πολεμούν την ανομία και  να τιμωρούν τους ενόχους των σκανδάλων που λεηλάτησαν τη χώρα. Κουράστηκαν να πετσοκόβουν τις συντάξεις των ηλικιωμένων και των γυναικών.

Κουράστηκαν να επανιδρύουν το κράτος: Χρειάσθηκε να περάσουν κοντά ένα χρόνο στην εξουσία για να διορίσουν διοικητή στο ΙΚΑ το ψηφιακό κυβερνοφρικιό Ροβέρτο Σπυρόπουλο.

Κουράστηκε ο Γιώργος και τα υπόλοιπα παλικάρια από το Brokebackmountain που μας κυβερνούν, να υποδύονται τους ημίγυμνους τροχονόμους στο χρήμα της διαπλοκής που κατευθύνεται στους σεσημασμένους νταβατζήδες. ...



Κουράστηκαν να πολεμούν την διαπλοκή στον αμαρτωλό ΟΠΑΠ, τη διαφθορά στις Εφορίες, τις Πολεοδομίες, το ΙΚΑ και πάει λέγοντας.

Κουράστηκαν να κλείνουν φυλακή τα καθάρματα-εδώ παρατηρούμε το γελοίο φαινόμενων των αναβολών τύπου Ζαγοριανού, γύρευε πόσα πουλάκια θα γίνουν Καραβέλες, πούντος ντελ έστε.

Κουράστηκε ο Πάγκαλος ν αμολάει τις παρόλες του και είπε ν αράξει στο Λαγονήσι για τις προεκλογικές ανάγκες της συζύγου.

Κουράστηκε ο Ανδρέας Λοβέρδος να σπαταλάει δίχως μέτρο το υποκριτικό του ταλέντο για χάρη των βαν κλιφ της Ολγας Τρέμη που κλαίνε σ ένα γέρικο λαιμό.

Κουράστηκε ο Βενιζέλος ν αποκρούει τους Τούρκους που του τσιμπάνε το μάγουλο και να λέει οχι στον Πάρι Λάτση.

Κουράστηκε
ο Παπακωνσταντίνου ν αντιστέκεται στους επιβήτορες του ΔΝΤ διατηρώντας αμόλυντο το είναι του για τα μερακλίδικα πουρά της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Κουράστηκε η Διαμαντοπούλου να μαθαίνει τα παιδιά μας γράμματα και η Ξενογιαννακοπούλου να πολεμά τα κυκλώματα στα Νοσοκομεία.

Κουρασμένοι
λοιπόν και οι υπουργοί του Γιώργου μας.

Κουρασμένοι σαν τον Κουρασμένο, που σ όποιο σημείο του πλανήτη κι αν ακουμπήσει το πολιτικό του εκτόπισμα του φωνάζουν:
-Κωστάκη, κοίτα το πουλάκι.
(Και τον φωτογραφίζουν.)

Έτσι ακριβώς κι ο Γιώργος: Ανερυθρίαστα προτρέπει στην ξιπασμένη κυβέρνησή του να πάρει τις θάλασσες και τις θαλαμηγούς.

Φύγετε και πάρτε μαζί σας τη κόλαση μας...
=============================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"
| More

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ