ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΧΟΣΕ ΧΟΛΕΜΠΑΣ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΞΕΝΟΣ ΠΑΡ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ

Μεταγραφική σύσκεψη - Υπογράφει ο Χόλεμπας


"Σύσκεψη κορυφής με μοναδικό μέλημα τα μεταγραφικά σε λίγη ώρα στον Ολυμπιακό, παρουσία των Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Σωκράτη Κομινάκη. Το παρών αναμένεται να δώσουν και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης με τον Γιάννη Μώραλη, ενώ ίσως βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ και ο Έβαλντ Λίνεν ο οποίος...


επέστρεψε το μεσημέρι στην Ελλάδα.

Η συζήτηση θα μονοπωλήσει τις περιπτώσεις για αριστερό χαφ, αμυντικό χαφ και έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να αγωνίζεται και στον άξονα αλλά και ως ακραίος.

Δυνατά για Σένα

Στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το όνομα του Βραζιλιάνου (πολιτογραφημένου Ισπανού), Μάρκος Σένα της Βιγιαρεάλ, ο οποίος σε λίγες ημέρες μπαίνει στα 34.

Για τη θέση του αμυντικού μέσου, δυνατά παίζει και το όνομα του Δανού Κρίστιαν Πόουλσεν της Γιουβέντους, ενώ και η βόμβα του Γκούτι είναι πάντα στο προσκήνιο.

Ο ποδοσφαιριστής που «παίζει» περισσότερο για την θέση του μέσου που μπορεί να καλύψει και τα άκρα, δεν είναι άλλος από τον Μάουρο Καμορανέζι

Όσον αφορά στον Νεκουνάμ της Οσασούνα, οι «ερυθρόλευκοι», δεν πρόκειται να ανεβάσουν την προσφορά τους προς τον ποδοσφαιριστή, παραπάνω από τα 900.000 ευρώ και πλέον είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή να αποφασίσει για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του.

Για τον αριστερό χαφ, μετά το οριστικό ναυάγιο με τον Νενέ, τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι της σύσκεψης είναι αυτά του Άλμπιν, του Τσαμπαλάλα, αλλά και του Ακαλέ, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και ο Παναθηναϊκός.

Υπογράφει ο Χόλεμπας

Έφτασε στο αεροδρόμιο λίγο μετά τις 15.30 στην Ελλάδα και φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς. Ο λόγος για τη διαφαινόμενη νέα μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», Χοσέ Χόλεμπας.

Αυτή τη στιγμή ο Γερμανός βρίσκεται στο ξενοδοχείο και από ώρα σε ώρα αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας, και να υπογράψει.

Ο Χόλεμπας αγωνίζεται ως αριστερό μπακ αλλά και στη μεσαία γραμμή, είναι ταχύς και αποτελεί προσωπική επιλογή του Έβαλντ Λίνεν, αφού τον γνωρίζει καλά από την θητεία του στην Μόναχο 1860.

Το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γερμανός θα είναι τριετούς διάρκειας, με ετήσιες αποδοχές που θα αγγίζουν τις 900.000 ευρώ το χρόνο.

Who is who

Όνομα: Χοσέ
Επίθετο: Χόλεμπας
Ημ. Γέννησης: 27 Ιουνίου 1984 (26)
Ύψος: 1,84
Θέση: Αριστερός μπακ

2006-2007 Μόναχο 1860 32 12
2007-2008 Μόναχο 1860 32 2
2008-2009 Μόναχο 1860 30 1
2009-2001 Μόναχο 1860 34 4

theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ