ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΜΙΑ ΤΡΥΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ.............

"Δείτε που έδεσε τον "γαίδαρο" του ο τσοπάνης !!!"


"Εχτές το μεσημέρι, αποφασίσαμε μια μικρή παρέα να πάμε για μπάνιο σε ένα μικρό νησάκι απέναντι από την Ερέτρια με ενα μικρό βαρκάκι. Εκεί, αφού κατεβάσαμε τα πράγματα μας και βγήκαμε έξω αγκυροβολήσαμε 30 μέτρα απο την παραλία και βγήκαμε έξω κολυμπώντας. Αμέσως μετά ήρθε μπροστά στην παραλία το 8μετρο...


σκαφος της φωτογραφίας και αφού κατέβασε τον κόσμο και τα πράγματα επέλεξε να αγκυροβολήσει σε απόσταση 3 μέτρων απο την παραλία ακριβώς εκεί που κάναμε μπάνιο δένοντας μάλιστα την εφεδρική του άγκυρα από το κοντινότερο δέντρο στην παραλία! (το ίδιο είχαν κάνει και 4-5 σκάφη ακόμα ενώ όλα τα υπόλοιπα, 5-6 ακόμα, ήταν αραγμένα 30 μέτρα από την παραλία). Αναγνωρίζοντας το θράσος και την αναισθησία του,πολύ ευγενικά του κάναμε παρατήρηση και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:
-Κύριε με συγχωρείτε, μπορείτε να δέσετε το σκάφος σας λίγο πιό μέσα γιατι στο σημείο που είναι ενοχλεί τον κόσμο που κάνει μπάνιο?
-Και εγώ πως θα κατέβω??
-Μπορείτε να ξεφορτώσετε το σκαφος σας εξω, να αγκυροβολήσετε 20 μέτρα πιο μέσα και να βγείτε έξω κολυμπώντας... (όπως όλος ο κόσμος)
-Μα δεν βλέπεις? Αφού ολοι έξω έχουν δέσει! Εγώ σε ενοχλώ?
-Εσείς ήρθατε και βάλατε το σκάφος εκεί που κάναμε μπάνιο!! Και εν πάσει περιπτώσει αυτή δεν είναι δικαιολογία!!
-Σιγά,από ολους εδώ μονο εσύ έχεις δέσει μέσα...
και πήγε και έκατσε με την παρέα του 50 μέτρα μακριά απο το σκάφος (για να μην είναι το σκάφος του μες τα πόδια του...)!!!! Έκπληκτοι φυσικά αναρωτηθήκαμε αν έπρεπε να συνεχίσουμε να λογομαχούμε με τον κύριο αυτο σηκωθήκαμε και φύγαμε απο το νησί αναζητώντας αλλού να συνεχίσουμε το μπάνιο μας.

Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους τσοπάνηδες (οι ναυτικόι γνωρίζουν τον όρο) "καπετάνιοι" χωρίς ναυτοσύνη, στοιχειώδεις γνώσεις αλλά πάνω απ' όλα χωρίς κανέναν σεβασμό στους λουόμενους. Διότι το να δέσεις το σκάφος σου απο το δέντρο περνώντας το αναμεσα απο τον κόσμο μόνο σε δέσιμο γαιδάρου παραπέμπει.

Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι που νομίζουν οτι επειδή η τύχη ή τα χρήματα τους έφεραν ένα τιμόνι σκάφους στα χέρια τους μπορούν να καταπατούν δημόσιους χώρους αλλα και ανθρώπινα δικαιώματα κατ' αυτόν τον τρόπο.

Είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή να υπάρχουν τέτοιου είδους μεγάλοι σε ηλικία άνθρωποι (όπως ο παραπάνω κύριος) οι οποίοι παραδειγματίζουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους με την απαράδεκτη και παιδική συμπεριφορα της αγέλης "επειδή το κάναν όλοι θα το κάνω και εγω" νομιμοποιώντας τα σφαλματα των άλλων για να βολευτούν πίσω από την τεμπελιά ή την ασχετοσύνη τους.

Αυτή είναι μία απλή αναφορά - καταγγελία. Την επόμενη φορά θα ειδοποιηθεί το λιμενικό.

Είναι καιρός όλοι αυτοί οι άνθρωποι που παραδειγματίζουν την νέα γενιά να περιθωριοποιηθούν μιά και καλή. Είναι στο χέρι μας.

Ένας εκπρόσωπος της νέας γενιάς."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ