ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΤΑ ΑΓΡΙΜΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΡΩΓΟΝΤΕ

Η ΕΥΠ για τον θάνατο του Λαζαράκη και Αναγνωστόπουλου



Μια ανάσα πριν από την εξιχνίαση τεσσάρων συμβολαίων θανάτου που αναστάτωσαν την αθηναϊκή νύχτα και προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο βρίσκονται οι ελληνικές αστυνομικές αρχές. Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση είναι ραγδαίες. Ήδη οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν «δέσει» επτά νονούς της νύχτας που κρύβονταν πίσω από τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου.
Τα δύο μεγάλα «αφεντικά» που φέρονται και ως ηθικοί αυτουργοί, αν και έγκλειστοι στις φυλακές, έδωσαν εντολές σε πέντε πρωτοπαλίκαρά τους να συγκεντρώσουν στοιχεία για τις κινήσεις των μελλοθανάτων και να έρθουν σε ...


επαφή με τους επαγγελματίες εκτελεστές προκειμένου να φέρουν εις πέρας τα ακριβοπληρωμένα συμβόλαια θανάτου. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, αφού κατάφεραν να εντοπίσουν τρία άτομα και να σχηματίσουν δικογραφία για τις δολοφονίες των τεσσάρων επιχειρηματιών Μπάμπη Λαζαρίδη, Αλέξανδρου Κοσμόπουλου, Γεράσιμου Μαυράκη και Γιώργου Αναγνωστόπουλου, με συντονισμένες ενέργειες από κοινού με την ΕΥΠ κατάφεραν να ρίξουν φως και σε ακόμη τέσσερις υποθέσεις που είχαν αναλάβει οι ίδιοι πληρωμένοι εκτελεστές έπειτα από εντολή που δόθηκε μέσα από τις φυλακές.

Share on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ