ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΚΑΙ ΡΟΜΕΝΤΑΛ ΚΑΙ ΧΟΛΕΜΠΑΣ

Και Ρόμενταλ και Χολέμπας


«Κλεισμένοι» πρέπει να θεωρούνται για τους «ερυθρόλευκους» ο Ντένις Ρόμενταλ και ο Χοσέ Χολέμπας. Ο Δανός δεξιός χαφ και ο Γερμανός αριστερός φουλ μπακ τα έχουν βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τις επόμενες μέρες –αν όχι...
ώρες- θα κατηφορίσουν στο… λιμάνι.

Ντένις Ρόμενταλ

Με τον Ντένις Ρόμενταλ υπάρχει απόλυτη συμφωνία στο οικονομικό, λέγεται ότι είναι για 2 χρόνια με ετήσιο συμβόλαιο 1 εκ. ευρώ, και μονάχα αν του γίνει καλύτερη πρόταση σήμερα δεν θα έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Υπάρχει προσύμφωνο μεταξύ του έμπειρου άσου και των «ερυθρολεύκων» και από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε και από τις δύο πλευρές, είναι πλέον θέμα χρόνου να τον δούμε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Who is who

Η καριέρα του Ρόμενταλ είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ξεκίνησε από τη Λίνγκμπι στα 17 και μετά από σχεδόν δύο σεζόν μετακόμισε στην Ολλανδία. Έπαιξε στη Βάαλβαϊκ για μια σεζόν και επτά στην Αϊντχόφεν με απολογισμό 161 συμμετοχές και 27 γκολ. Τον Ιούνη του 2004 μεταγράφηκε στην Τσάρλτον στην οποία έμεινε μια τριετία με 75 ματς στο πρωτάθλημα και 4 γκολ. Το 2007 πήγε ξανά στην Ολλανδία για χάρη του Άγιαξ στον οποίο έπαιξε μέχρι σήμερα (61 συμμετοχές και 8 τέρματα) με ένα εξάμηνο πέρασμα από τη Μπρέντα.

Είναι γρήγορος και εξαιρετικά αθλητικός (1.77 μ. και 68 κ.) και βασικότατο «γρανάζι» της εθνικής Δανίας με την οποία έχει 99 συμμετοχές και 17 γκολ. Την περίοδο 2007-2008 αναδείχθηκε πρώτος στις ασίστ στο ολλανδικό πρωτάθλημα με 14.

Χοσέ Χολέμπας

Τα ίδια πάνω κάτω που ισχύουν με τον Ρόμενταλ, ισχύουν και με τον Γερμανό αριστερό φουλ μπακ, Χοσέ Χολέμπας. Αποτελεί προσωπική εισήγηση του Έβαλντ Λίνεν και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλησαν να του χαλάσουν το χατίρι. Οι απαιτήσεις της Μόναχο 1860 στην οποία ανήκει ο παίκτης ήταν αρχικά 1,5 εκ. ευρώ αλλά «έπεσαν» αισθητά και η μεταγραφή θα γίνει περίπου στις 900.000 ευρώ. Ο Γερμανός έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για τρία χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 600.000 ευρώ. Τον παίκτη τον γνωρίζει καλά ο Έβαλντ Λίνεν ο οποίος «υπογράφει» για χάρη του. Με τη Μόναχο 1860 έχει 74 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 7 γκολ. Η τελευταία του σεζόν στην οποία συνεργάστηκε με τον Λίνεν, ήταν εξαιρετική με 31 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Είναι ψηλό παιδί (1.84 μ. - 79 κιλά) και ιδιαίτερα γρήγορος.

Αριέλ Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα δείπνησε χθες το βράδυ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Σωκράτη Κομινάκη ενώ πήρε μια γεύση και από το Καραϊσκάκη. Σήμερα θα περάσει τις ιατρικές εξετάσεις στο «Μετροπόλιταν» και θα βάλει την υπογραφή του στο διετές συμβόλαιο το οποίο έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό. Υπάρχει όρος στο συμβόλαιο βέβαια που επιτρέπει στον Ολυμπιακό να μην ενεργοποιήσει το δεύτερο χρόνο αν ο παίκτης δεν παίξει σε 25 ματς. Σε αυτή την περίπτωση θα πάρει την ελευθερία του έναντι ενός ποσού της τάξεως των 300.000 ευρώ ως αποζημίωση.

http://www.theplayer.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ