ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΩΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

"Ανθελληνικό παραλήρημα των Άγγλων....στημένο το Ελλάδα-Νιγηρία 2-1..λένε"


"- Η FIFA έχει διατάξει έρευνα για ύποπτο παιχνίδι της Νιγηρίας
- Η έρευνα γίνεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ
- Το BBC όμως εμφανίζει ως “στημένο” το παιχνίδι με την εθνική μας
"Φωτιές" άναψε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC που ρίχνει αδικαιολόγητη "λάσπη" στην Εθνική Ελλάδος. Και επειδή πολλοί θα πουν ότι δεν λένε κάτι ξεκάθαρα, είναι φανερό ότι θέλουν να...

μπλέξουν την Ελλάδα στο υποτιθέμενο σκάνδαλο.

Συγκριμένα στο περιβόητο δημοσίευμα του BBC υπάρχει εκτενής αναφορά ΜΟΝΟ στο ματς της Ελλάδας με την Νιγηρία αν και δεν έχουν την...
παραμικρή ένδειξη ότι υπήρξε κάτι ύποπτο. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι άγγλοι δημοσιογράφοι δεν αναφέρονται στα άλλα δύο ματς της Νιγηρίας στο Μουντιάλ κόντρα σε Αργεντινή και Ν. Κορέα.

Ακόμη πιο "αστείο" είναι ότι στο άρθρο αναφέρεται ότι η Νιγηρία αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ λόγω της ήττας από την Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι ηττήθηκε και από την Αργεντινή ενώ έφερε Χ με την Κορέα την οποία αν κέρδιζε στο τελευταίο ματς του ομίλου θα εξασφάλιζε την πρόκριση.

Η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έστειλε έγγραφο στην Ομοσπονδία της Νιγηρίας με το οποίο εξέφρασε τις υποψίες της για συμμετοχή της εθνικής ομάδας σε “στημένο” αγώνα, σύμφωνα πάντα με το BBC.

Οι υπόνοιες ωστόσο της ΦΙΦΑ έχουν να κάνουν περισσότερο με αγώνα κατά την διάρκεια της προκριματικής φάσης, ωστόσο δεν αποκλείεται ο “ύποπτος” αγώνας να είναι και στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γερμανός δημοσιογράφος, Κρίστιαν Μπέργκμαν είχε ένα τηλεφώνημα πριν το πρώτο ματς της Νιγηρίας κόντρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, στο οποίο παράγοντας της ΟΥΕΦΑ του αποκάλυψε ότι κάποιοι Νιγηριανοί παίκτες ήταν ύποπτοι.

Μάλιστα, πριν από το πρώτο ματς με την Αργεντινή η ΦΙΦΑ έστειλε υπεύθυνους για να κάνουν σχετικό έλεγχο χωρίς ωστόσο να διαπιστωθεί κάτι περίεργο. Πάντως, στο δημοσίευμα του BBC γίνεται λόγος και για το δεύτερο ματς της Νιγηρίας απέναντι στην Ελλάδα.

“Στο δεύτερο της παιχνίδι στη διοργάνωση, η Νιγηρία ήταν ισχυρό φαβορί για νίκη επί της Ελλάδας, προηγήθηκε νωρίς με 1-0, αλλά μετά από 33 λεπτά η Νιγηρία είχε μια αποβολή παίκτη. Η Ελλάδα σκόραρε για πρώτη φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο και νίκησε με 2-1”, αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα."
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ