ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

"Η σχεση του Γιαννη Ευαγγελοπουλου με την παε ΠΑΟ"


"Γιάννης Ευαγγελόπουλος
Επάγγελμα: (πρώην) manager παικτών
Ιδιότητα: συμμαθητής σοφέρ
Κατοικία: μέχρι και το 2005 (έχει σημασία το έτος) κέντρο Αθήνας, εδώ και 1 ½ χρόνο δίπλα στον Τζίγγερ στην Εκάλη
Κολλητός: Σ. Λιβαθηνός, σοφέρ, Βδέλιτς

Η ιστορία του συμμαθητή, ξεκινάει πριν... περίπου 17 χρόνια όπου ενώ ήταν υπάλληλος εταιρείας αθλητικού marketing, κάποιος του δίνει την ιδέα να κάνει τον manager, ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να ξεχωρίσει την πορτοκαλί από την ασπρόμαυρη μπάλα.

Οι δουλείες κυλούσαν μεροδούλι – μεροφάι μαζί με πολύ πουστιά, μαύρο χρήμα και πολύ ρίξιμο συνεργατών – φίλων.

Κάποιος του ψιθύρισε λοιπόν (ο καλός ποδοσφαιριστής – υπάλληλος) ότι στον ΠΑΟ υπάρχει πολύ χρήμα για ….ξόδεμα και έτσι ο ήρωας της ιστορίας μας άρχισε τα σούρτα – φέρτα στην ΠΑΕ.

Η πρώτη του μεγάλη δουλεία ήταν ο γνωστός Freitas Anderson από την Χαλκηδόνα του κου Σπανού (έχει σημασία ο ιδιοκτήτης) παίκτης που δεν έπαιξε σχεδόν ποτέ στην ομάδα, μιας που το ξερό που έπαιζε κάποτε η Χαλκηδόνα, είχαν επιβαρύνει τους χιαστούς του επικίνδυνα. Στο κόλπο τότε μπαίνει και ο γιατρός – έμβλημα Α. ΧΙΑΣΤΟΙ - Μήτσου και ο ποδοσφαιριστής τελειώνει Από το τριφύλλι πριν καν κλωτσήσει μπάλα. Ο παίκτης έφυγε κακήν κακώς, αφήνοντας υπονοούμενα για οφειλές της ομάδας και του manager προς το πρόσωπο του.

Η δουλεία είχε μπει σε ένα ρυθμό και μετά έρχονται τα καλοκαίρια της καταιγίδας:
ΜΠΙΣΚΑΝ, ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ, ΜΠΙΔΗΣ, ΣΕΡΙΤΣ, ΜΑΛΕΖΑΝΙ, ΜΟΥΝΙΟΘ, ΜΠΑΚΕ, ΡΟΜΕΡΟ ΜΠΟΒΙΟ, ΓΚΕΚΑΣ, ΤΖΙΟΛΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΟΣ, ΜΟΡΙΣ, ΠΕΣΕΙΡΟ και γενικά ότι βάλει ο νους κάθε δηλητηριασμένου οπαδού, είναι δουλείες του φίλου μας σε συνεργασία με τον πρώην ποδοσφαιριστή – καλό υπάλληλο.

Ξαφνικά λοιπόν η πιάτσα μαθαίνει ότι άρχιζε να κτίζει μια τεράστια βίλα στην Εκάλη, δίπλα μάλιστα στην έπαυλη του σοφέρ.

Ο κόσμος μαθαίνει, ακούει, φωνάζει για τον πρώην ποδοσφαιριστή και τους «φίλους» και ο ήρωάς μας παύει να κάνει δουλειές με την ομάδα…Έρχεται και η λαίλαπα ΠΑΤΕΡΑ που φρίττει με αυτά που είδαν τα μάτια του και η σεμνή τελετή λαμβάνει ένα τέλος.

Με την επάνοδο του συμμαθητή, το φως αχνοφαίνεται στην άκρη του τούνελ. Ο μηχανισμός ενεργοποιείται και στην θέση του καραφλού μπαίνει ο βολειμπολιστας….η δουλειά στημένη και εύκολα προσβάσιμη…πρώτη υπόθεση ο Γκοβού.

Είχα βάλει ένα κουίζ πριν κάτι μέρες για τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ποσά του παικταρά. Καιρός να βγούν στην φόρα, μπας και φιλοτιμηθεί κανένας χριστιανός να μας τραβήξει από τα σκατά που έχουμε πέσει ομαδικώς.

Λοιπόν, τα πραγματικά ποσά έχουν ως εξής:

Πριμ υπογραφής € 400.000 (εφημερίδες € 1.000.000)
Συμβόλαιο 2+1 χρόνια (οψιόν ομάδα) με κλιμακωτές απολαβές 1.000.000, 1.200.000, 1.500.000 (έχετε δει εσείς παίκτη που να παίρνει περισσότερα λεφτά όσο μεγαλώνει? Με λίγα λόγια γεμίζει με μελλοντικά χρέη την ΠΑΕ). Μία μόνο σκέψη να σας βάλω στον νου: αυτά τα 600.000 από το πριμ υπογραφής, σε ποια μαύρα ταμεία θα μπουν? Και ποια αντίστοιχα λευκά ταμεία θα χρεώσουν?

Η δουλειά αυτών των ανθρώπων είναι μόνο το χρήμα και τίποτε άλλο. Κανένα συναίσθημα, κανένα όφελος για την ομάδα…τίποτα….και ο λογαριασμός κατευθείαν στο λογιστήριο της ΠΑΕ και εις υγείαν το κορόιδο….οι δουλείες πηγαίνουν αρκετά καλά και μέσω του μανατζεριλικιου, γίνονται αλλαξοκολιές με ομάδες, προέδρους, άλλους μανατζερ κλπ……για να μην μιλήσω για το καθεστώς χούντας των παικτών….

Δυστυχώς υπάρχει και μία ακόμα αλήθεια. Μανατζερ του μεγάλου Σωτήρη Νίνη, είναι αυτός, όπως και του Παπασταθόπουλου……

Τα συμπεράσματα δικά σας….."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ