ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΝΝΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΘΥΜΑΣΑΙ?

Πατέρας: "Καμία σχέση με τη Σούπερ Λίγκα"


Ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού διέψευσε τους ισχυρισμούς που τον ήθελαν να στηρίζει την υποψηφιότητα του Θανάση Κανελλόπουλου για την προεδρία της διοργανώτριας αρχής...



...Κατηγορηματικά διέψευσε ο Νικόλας Πατέρας τα σενάρια που τον ήθελαν να στηρίζει την υποψιότητα του Θανάση Κανελλόπουλου για την προεδρία της Σούπερ Λίγκα. Μιλώντας στην αθλητική ιστοσελίδα www.gazzetta.gr καταφέρθηκε εναντίον του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Κώστα Τσακίρη, ιδιοκτήτη του Πανιωνίου.

- Κύριε Πατέρα τι έχετε να πείτε γι' αυτά που σας καταλόγισαν σήμερα για τις εκλογές στη Σούπερ Λίγκα;
«Δεν έχω καμία σχέση με τις εκλογές στη Σούπερ Λίγκα. Την ανικανότητα κάποιων να στηρίξουν την υποψηφιότητα Τσακίρη δεν θα την χρεωθώ εγώ. Ας ψάξουν να βρουν αλλού τι τους φταίει».

- Όσον αφορά αυτά που είπε ο κ. Τσακίρης;
«Εγώ με τον κύριο Τσακίρη δεν είχα και δεν έχω σχέσεις. Είναι φίλος του κυρίου Βαρδινογιάννη. Θα σας θυμίσω ότι ο κ. Τσακίρης δεν με ψήφισε όταν εξελέγην πρόεδρος στη Σούπερ Λίγκα και καταφέρθηκε με ανακοινώσεις του κατά του Παναθηναϊκού στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αποκορύφωμα ήταν η παράνομη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας του στο μεταξύ μας παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη, όπου πυροδότησε επεισόδια με την στάση του. Αυτός είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας. Να τον χαίρεται».

- Θέλετε να σχολιάσετε αυτά που γράφουν εσχάτως οι εφημερίδες Derby και Πράσινη σχετικά με τη φιλία που σας συνδέει με τον κ. Μαρινάκη;
«Όπως σας έχω ξαναπεί ο κ. Μαρινάκης είναι φίλος μου. Κάποιοι άρρωστοι προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να ποινικοποιήσουν τη φιλία και αυτό πρέπει κάθε υγιής φίλαθλος να το καταδικάσει. Ο καθένας μας υποστηρίζει μια ομάδα. Είναι όμως αδιανόητο να πρέπει ο πρόεδρος που ένωσε τους Παναθηναϊκούς και είχε την τιμή να ηγείται της ομάδας μας που πήρε το νταμπλ, να πρέπει να δώσει πιστοποιητικό Παναθηναϊκοφροσύνης».

http://prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ