ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

"Η Λόπεζ καλείται στο ταμείο να πληρώσει"


"Αγαπητό τρωκτικό,

σου στέλνω μια σύντομη μετάφραση ενός γερμανικού άρθρου για το θέμας της Κύπρου και της Λοπεζ. Οι Γερμανοί κρατάνε μεγάλες αποστάσεις, σε βαθμό που αναρωτιέμαι αν γνωρίζουν τί πραγματικά έγινε!!

Εξαιτίας μιας ακύρωσης ενός κοντσέρτου στην ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟ ζητά ο διοργανωτής από την Λόπεζ 40 εκ. δολλάρια...
Η ακύρωση του κοντσέρτου είναι αντιθετη με τα συμφωνηθέντα μεταξύ της Λόπεζ και του διοργανωτή. Αυτά δήλωσε ο γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου Bozgrup. Το κοντσέρτο δεν έχει ακυρωθεί, είπε ο Bozoglu, και αν δεν έλθει να τραγουδήσει τότε θα απαιτήσουμε την αποζημίωση.
Η τραγουδίστρια θα τραγουδούσε στις 24 του Ιουλίου (στα 41 γενέθλιά της) στο ξενοδοχείο στην Βόρεια Κύπρο, στο Βόρειο μέρος του διχοτομημένου μεσογειακού νησιού. Επίσης σκόπευε να περάσει 3 ημέρες διακοπών στο ξενοδοχείο με τον άνδρα της και τα δύο της παιδιά. την περασμένη Πέμπτη ο εκπρόσωπος της Λόπεζ οτι λόγω της "πολιτικής κατάστασης" δεν θα δώσει το κοντσέρτο.
Μετά από ένα πραξικόπημα Ελλήνων εθνικιστών το 1974, εισέβαλλαν στο νησί τουρκικά στρατεύματα και από τότε το νησί είναι διχοτομημένο. Μέχρι και σήμερα είναι εγκατεστημένοι στην "Βόρεια Κύπρο" περίπου 35.000 ΄Τούρκοι στρατιώτες. Η Ελληνο-Κυπριακή κυβέρνηση του διεθνώς αναγνωρισμένου νότιου τμήματος του νησιού θεωρεί παράνομα τα ταξίδια διεθνών προσωπικοτήτων στο "Βόρειο τμήμα" του νησιού.

ΤΟ ΛΙΝΚ: http://de.news.yahoo.com/2/20100711/ten-us-saengerin-lopez-droht-wegen-konze-1dc2b55.html

Άποψη: Πιστεύετε πως ο γερμανικός τύπος κρατάει αποστάσεις; Εγώ πιστεύω πως ναί. Ο όλος τρόπος που παρουσιάζει το θέμα είναι επιφανειακός και προσπαθεί να κρατήσει ίσες αποστάσεις χρησιμοποιώντας εκφράσεις όπως "η ελληνοκυπριακή πλευρά θεωρεί πως..."
Πιστεύω πως όποιος διαβάσει το άρθρο και δεν είναι σωστά πληροφορημένος τότε μπορεί πολύ εύκολα να δώσει δίκιο στους Τούρκους σκεφτόμενος πως η Λόπεζ δεν είχε το δικαίωμα να ακυρώσει ένα κοντσέρτο κτλ.
Το γερμανικό άρθρο δεν κάνει ούτε μια αναφορά στους αγνοούμενους, στην εθνικιστική πολιτική της Τουρκίας, τίποτα! Για όλα φταίνε η Λόπεζ και οι Ελληνοκύπριοι."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ