ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΛΗΣΤΕΙΕΣ Α.Ε

Αλβανοί ληστές βγάλανε 1.250.000 ευρώ μέσα σε τρία χρόνια!

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες μία σπείρα ληστών που μέσα σε διάστημα τριών ετών είχε ρημάξει σούπερ μάρκετ στην Αττική και την επαρχία. Η σύλληψη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου, 10 Ιουλίου, και, όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για τέσσερις Αλβανούς, ηλικίας από 26 μέχρι και 34 ετών.

Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν, ύστερα από ένοπλη ληστεία που διέπραξαν το Σάββατο, στις 15:45 σε υποκατάστημα σούπερ μάρκετ με την επωνυμία «Βασιλόπουλος», από όπου απέσπασαν το ποσό των 62.154 ευρώ. Ύστερα από παρακολούθηση, τους συνέλαβαν την ώρα που.. επιχειρούσαν να μεταβούν στα σπίτια τους στο Καλαμάκι.

Τα μέλη της σπείρας δρούσαν επαγγελματικά και οργάνωναν προσεχτικά και με κάθε λεπτομέρεια τις ληστείες. Συγκεκριμένα, παρακολουθούσαν για αρκετό καιρό το «στόχο» τους, ώστε να γνωρίζουν τον ακριβή χρόνο και τόπο παράδοσης των χρημάτων σε χρηματαποστολές και την κατάλληλη ημέρα, που συνήθως ήταν Πέμπτη ή Σάββατο.

Ένα άτομο από την «ομάδα» έμπαινε στα καταστήματα, προσποιούμενο τον υπάλληλο έτσι ώστε να έχει πρόσβαση στο κατάστημα, αλλά και στα γραφεία όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο.

Την κατάλληλη στιγμή με την απειλή όπλου ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αφαιρούσε τα χρήματα. Στη συνέχεια έβγαινε από το σούπερ μάρκετ και με τη βοήθεια των υπολοίπων διέφευγαν.

Συνολικά η λεία από τις ληστείες που έχουν διαπιστωθεί έως τώρα υπερβαίνει το χρηματικό ποσό του 1.250.000 ευρώ!
totefteri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ