ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΔΕΣΠΟΤΑ.................

Ηλεία:Τα ράσα της ....οργής

Ύβρεις και ξυλοδαρμοί από ιερέα


Σε ξυλοδαρμούς, ύβρεις, απειλές και επικίνδυνες οδηγικές συμπεριφορές προχωρά ιερέας από την Αμαλιάδα και ενώ όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να φέρουν έναν απλό πολίτη αντιμέτωπο με τη δικαιοσύνη, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση του παπά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.iliatora.gr
Όπως αναφέρεται, τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο ιερέας,αφού πρώτα είχε ξυλοκοπήσει την εν διαστάσει συζυγό του, έπεσε με ταχύτητα πάνω σε δύο νέα παιδιά που επέβαιναν σε μηχανάκι (και ήταν σταματημένα στην άκρη του δρόμου...) και αφού τα τραυμάτισε σοβαρά, έβαλε όπισθεν, σήκωσε χειρόφρενο εν κινήσει και εξαφανίστηκε. Για να εμφανιστεί λίγες ώρες μετά στο αστυνομικό τμήμα Αμαλιάδας (και όχι σε αυτό της Γαστούνης,οπού συνέβη το τροχαίο) και να παραδοθεί...
Τότε είχε πει στους αστυνομικούς πως έφυγε από το σημείο του συμβάντος γιατί φοβήθηκε για την ζωή του, διότι το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να κινείται απειλητικά εναντίον του. Οι μάρτυρες όμως ήταν κατηγορηματικοί: Ο παπάς άρχισε να μαρσάρει κι έφυγε από το σημείο πριν καλά-καλά βγουν από την πόρτα των σπιτιών τους για να δουν τι έχει συμβεί. Ένας-δύο πρόλαβαν να δουν το αυτοκίνητο και να συγκρατήσουν τον αριθμό των πινακίδων.
Στις μέρες μας, σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και με έγκυρες αστυνομικές πηγές, ο συγκεκριμένος ιερέας κάθε τρεις και λίγο "φιλοξενείται" στο Α.Τ. Αμαλιάδας λόγω των επεισοδίων που προκαλεί. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη πριν λίγες ημέρες σε γειτονιά της Αμαλιάδας,οπού μάλιστα χρειάστηκε να κληθούν και... ενισχύσεις από το τμήμα της περιοχής. Όταν όλα τελείωσαν, ουδείς προέβη -γι' άλλη μία φορά- σε μήνυση εναντίον του χειροδύναμου παπά.
Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως έγινε προσπάθεια εκ μέρους των αρχών, προκειμένου ο παπάς να "επισκεφθεί" για μακρόν χρονικό διάστημα το... ψυχιατρείο. Κάτι τέτοιο όμως δεν κατέστη δυνατόν διοτί απλούστατα δεν βρέθηκε ούτε ένας μάρτυρας να πει τα όσα πράττει σε καθημερινή βάση ο ρασοφόρος.
Επιπλέον καταγγέλεται ότι ιερές οδηγει επικίνδυνα και πριν δύο μήνες η τροχαία Αμαλιάδας του αφαίρεσε το δίπλωμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ