ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΑΣΚΑΛΑ ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ

Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δασκάλα έκανε σεξ με δύο μαθητές της

Bookmark and Share
Μία δασκάλα σε ένα σχολείο αρρένων στην Μ. Βρετανία κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε δύο μαθητές της.
Η Hina Patel, 37 ετών, εργαζόταν ως αναπληρωτής καθηγήτρια στο Γυμνάσιο Birkdale του Merseyside (το οποίο έχει 930 μαθητές από 11 ως 16 ετών και έχει τη φήμη ενός από τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα), κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μερικών εβδομάδων που απουσίαζαν οι μόνιμοι καθηγητές, όταν. σύναψε σχέσεις με δύο μαθητές της ηλικίας 16 ετών.

Η Patel σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σχολείου ήταν μια ευχάριστη επαγγελματίας, η οποία μάλιστα ωθούσε τους μαθητές να ασχοληθούν με το σχολικό περιοδικό. Προφανώς όμως έκανε πολλά περισσότερα…

Το 2010 απολύθηκε από το σχολείο επειδή υπήρξαν υποψίες εις βάρος της, ωστόσο μόλις χθες κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση απέναντι σε δύο μαθητές του σχολείου. Οι γονείς των αγοριών μίλησαν στις αρχές για το σοκ που πέρασαν.

Μία από τις μητέρες δήλωσε πως έχει μείνει απολύτως άφωνη, καθώς μπορεί οι γονείς να ανησυχούν γενικά για τα παιδιά τους, αλλά αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς. Πολλοί γονείς είναι τρομοκρατημένοι στην ιδέα περιστατικών σαν αυτό.

Ένας πατέρας δήλωσε πως υπάρχουν πάρα πολλοί γονείς που έχουν δίκιο να είναι οργισμένοι για το γεγονός. Αν και το σχολείο αντέδρασε αμέσως, υπήρχαν κάποιες φήμες ανάμεσα στους μαθητές για αρκετό καιρό.

Τα ονόματα των αγοριών δεν έχουν γίνει γνωστά για νομικούς λόγους, λέγεται όμως πως θα απομακρυνθούν από το σχολείο. Αν και τα αγόρια έχουν φτάσει στην πρώτη ενηλικίωση (σύμφωνα πάντα με το βρετανικό σύστημα), πρόκειται για εγκληματική παραβίαση η διατήρηση σεξουαλικής σχέσης με άτομα κάτω των 18 ετών, ακόμα και αν η σχέση ήταν αμοιβαία.

Η Patel θα εμφανιστεί στο δικαστήριο τον επόμενο μήνα σε δύο δίκες για κατάχρηση θέσης εμπιστοσύνης μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας με παιδιά. Ο διευθυντής Gary Loveridge είπε πως το σχολείο συνεργάστηκε πλήρως με τις αρχές κατά τη διάρκεια της έρευνας.



safarilive

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ